Létezik még olyan normális 40-45 köröli férif aki korosztályabéli nőt keres?
Elvált, gyermektelen 39 éves nő vagyok, átlagos külsővel. Próbálkozom ismerkedni de a korosztályomban kb lehetelten normális férfit találni, értsd:
1. Van rendes jövedelme (nem millókra gondolok, de eltartani nem szeretném).
2 .Nincsenek káros szenevedélyei (nem arról van szó, hogy néha nem ihat meg egy pohár italt, csak ne legyen alkesz, láncdohányos)
3. Jól ápolt, nincs extrán elhízva.
4. Nem csak a kanapén akar dögleni minden hétvégén.
5. Nem utálja az állatokat (nem vagyok őrült macskás nő 1 db fajtatiszta macskám, és egy tacsim van).
6. Nem borul ki azon, hogy a munkám miatt (állatorvos vagyok) sokat nem vagyok otthon ezért nem vagyok házitündér.
Úgy látom aki ezknek megfelel annak már rögtön 15-20 évvel fiatalabb nő jó csak, vagy nős...Rám meg 60 éves papik hajtanak, vagy huszon-harminc eleje fiúk.
Vannak ilyen férfiak. Én is ilyen vagyok.
Van jó állásom, egzisztenciám.
Nincsenek szenvedélyeim, de néha megiszom 1-sört, vagy valamit, de nagyon ritkán többet.
Szeretek kirándulni, fürdőbe járni, moziba színházba, stb.
Imádom az állatokat.
Mosok, főzök , takarítok.
Van rajtam némi plusz, de nem sok, és vannak fogaim is.
Viszont már foglalt vagyok.
Szóvak igen, aki ilyen, az már foglalt.
24# vagyok
Ja és esze ágában se volt 20évest keresni :-)
Kiegésziteném, hogy nagyon sok ffival beszélgetek (barátilag!) egyetlen egy sem akart 20evest vagy sokkal fiatalabbat. Ezt csak bizonyos nők gondolják.
#18 "Nagy általánosságban egy felnőtt, szingli férfi gondterhelten vág neki az útnak és kemény, hosszas munka árán építi fel az életét."
És miből gondolod, hogy egy nő nem?
"Már pedig az a férfi, aki felépít egy kastélyt, megválogatja, hogy kivel is osztja meg"
Ki beszél itt kastélyról?
A sok 40-es "papi" fiatal lányt akar magának részhez szeretnék hozzászólni, kihasználva azt, hogy itt nem lehet érzelmi alapon pontozgatni a válaszokat.:)
Szóval ez az, amit a való életben egyáltalán nem látok. Ez csak itt divat, itt szívatják a trollok a nőket vele, akik pedig ingerből visszatámadnak. Erről szól a GyK társkeresési részének a 40 százaléka. A másik 40 az incel/femináci háború és van a maradék 10 százalék, ami legalább kicsit komolyan vehető.
Nem igaz, hogy 40-es férfiak tömegesen fiatal lányokkal akarnának összejönni. Egy sztori a közelmúltból: hatalmasat tarolt ősszel a neten a fehércsokis shaken espresso. Munkahelyen nálunk is hamar előkerült az eredeti és a jobb vagy rosszabb paródiák is, meg persze Csenge több más rövid videója is. Néhány kolléganő meg is jegyezte, hogy mit nézünk mi már az ilyen fiatal lányokon, szinte a gyerekünk lehetne. Akik egyedül vagyunk, inkább a saját korosztályunk beli nőket nézegessük és hívjuk randizni... kb. az a szint mint itt. Na kérem szépen, azt a videót először azért néztük meg, mert vicces. És igen, Csenge egy helyes, jó alakú, szép arcú fiatal lány, aki ezt tudja is magáról. Ezen kívül van egy olyan kisugárzása, ami egyszerűen bejön nekünk férfiaknak. Nyilván nem mi vagyunk a célközönség 30-40-50 évesen, de nekünk is. Szerintetek komolyan van olyan fiú, férfi akár a saját korosztályában is, aki azért nézi a videóit, mert arra kíváncsi, hogy mi van a táskájában, vagy hogy minden nap új kedvenc itala van? Ugyan már. Azért nézi, mert jó nézni. Jó nézni, amint egy szép fiatal lány teli életenergiával hatalmas lelkesedéssel tud beszélni még egy kávéról is. Közben persze nagyon jól tudjuk, hogy mi már más korosztály vagyunk. Azt is, hogy ha most 19 évesek lennénk, akkor se mi lennénk az ilyen lányok álom pasijai. De hölgyeim, megnézni azért ugye szabad? A kérdés nyilván költői, mert nem fogunk engedélyt kérni tőletek. Megnézzük azt is, ha kiállításokon, vagy akár az utcákon egy drágább luxus autót látunk, de arra sem mondjuk, hogy vagy ilyenem lesz, vagy nem kell semmi. Egyébként pedig az élet egy verseny. Tessék, lehet versenyezni. Nyilván 40 évesen kinézetben nehéz lesz felülmúlni a 20 éveseket, de tartalomban nem nehéz komolyabbat gyártani, mint egy-egy kávé kóstolgatós videó. A való életben is ugyanez igaz. Nem arra kell puffogni, hogy a dekoratív 20 éves lányokat megnézzük az utcán. Tessék bebizonyítani, hogy ti legalább annyit értek 30-40 évesen. Nyitottak vagyunk. De elvárni, hogy csak azért válasszunk benneteket, mert korban közelebb álltok hozzánk és mindezt úgy, hogy személyiségben sem tudtok többet nyújtani, az az életenergia, lelkesedés pedig szinte már teljesen hiányzik és még mi köszönjük meg, hogy szóba álltok velünk... ez így nem fog működni. Érdekes, rengeteg nő tud 30-40-50 évesen is vonzó lenni és nincs gondja a párkereséssel. Ha ők találnak megfelelő férfit, akkor pedig az azt jelenti, hogy vannak ilyen férfiak.
Azért röhej, hogy a pasi ne fetrengjen a kanapén hétvégente, de te dolgozhatsz és örüljön neki:DDD
Szóba nem jöhet olyan nő, aki a munka megszállottja és még elvárja, hogy más ennek tapsoljon...lesz ez nálad 5+év is még így.
Ez a fajtiszta macska is elég gáz...sokat mond az ítélőképességről-negatívat.
Nálam a kutya, macska tartás pont pozitívumként jön le, persze ha normál keretek közt van.
Szerintem azért is nehéz így pár sorból leszűrni valamit, mert jelenthet ezt is, azt is. Mindenesetre szívesen beszélgetnék akár a kérdezővel, akár más nőkkel is itt kötetlenül. Ki tudja, lehet, hogy épp ebből lesz valami.:)
41/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!