Létezik még olyan normális 40-45 köröli férif aki korosztályabéli nőt keres?
Elvált, gyermektelen 39 éves nő vagyok, átlagos külsővel. Próbálkozom ismerkedni de a korosztályomban kb lehetelten normális férfit találni, értsd:
1. Van rendes jövedelme (nem millókra gondolok, de eltartani nem szeretném).
2 .Nincsenek káros szenevedélyei (nem arról van szó, hogy néha nem ihat meg egy pohár italt, csak ne legyen alkesz, láncdohányos)
3. Jól ápolt, nincs extrán elhízva.
4. Nem csak a kanapén akar dögleni minden hétvégén.
5. Nem utálja az állatokat (nem vagyok őrült macskás nő 1 db fajtatiszta macskám, és egy tacsim van).
6. Nem borul ki azon, hogy a munkám miatt (állatorvos vagyok) sokat nem vagyok otthon ezért nem vagyok házitündér.
Úgy látom aki ezknek megfelel annak már rögtön 15-20 évvel fiatalabb nő jó csak, vagy nős...Rám meg 60 éves papik hajtanak, vagy huszon-harminc eleje fiúk.
Persze létezik, ilyen vagyok.
Korombéli nőt keresek. Viszont én Ausztriában mozgok. De biztos hogy van Magyarországon is normális krapek, csak nehéz megtalálni.
Ugyanúgy mint ahogy normális nőt sem egyszerű találni.
"Rám meg 60 éves papik hajtanak"
Örülnél te, ha az alábbi "papik" közül bármelyik rád hajtana:
Brad Pitt (60), Tom Hanks (66), Johnny Depp (61), George Clooney 63).
Sajnos az öregedő nők a kapuzárási pánikjukban már csak a háziállataikkal alkotnak párt...
" 39 éves nő vagyok"
Amennyiben valóban orvos vagy akkor tudhatnád, hogy az életkor az csupán egy adat és egyáltalán nem mindegy, hogy ki milyen életet élt ill. él.
Mert lehet, hogy az a 60 éves "papi" nálad fittebb, kevesebbnek néz ki mint te és délutánonként lefutja a maratont.
Nálad meg lehet, hogy egy magát -évek óta- 39-évesnek hazudó nő a valóságban annyira lelakott, hogy 60 éves "maminak" néz ki erős jóindulattal is.
Tényleg.
Hány éve vagy 39 éves????
Kicsit ellenszenvesnek tűnsz kérdező.Nem szívesen ismerkednél olyan férfival akinek van gyereke,de a férfi minden fenntartás nélkül fogadja el a macskádat és kutyádat.
Már csak ezek alapján se szívesen ismerkednék veled.
Pedig nincs gyermekem és a leírtaknak teljesen megfelelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!