Létezik még olyan normális 40-45 köröli férif aki korosztályabéli nőt keres?
Elvált, gyermektelen 39 éves nő vagyok, átlagos külsővel. Próbálkozom ismerkedni de a korosztályomban kb lehetelten normális férfit találni, értsd:
1. Van rendes jövedelme (nem millókra gondolok, de eltartani nem szeretném).
2 .Nincsenek káros szenevedélyei (nem arról van szó, hogy néha nem ihat meg egy pohár italt, csak ne legyen alkesz, láncdohányos)
3. Jól ápolt, nincs extrán elhízva.
4. Nem csak a kanapén akar dögleni minden hétvégén.
5. Nem utálja az állatokat (nem vagyok őrült macskás nő 1 db fajtatiszta macskám, és egy tacsim van).
6. Nem borul ki azon, hogy a munkám miatt (állatorvos vagyok) sokat nem vagyok otthon ezért nem vagyok házitündér.
Úgy látom aki ezknek megfelel annak már rögtön 15-20 évvel fiatalabb nő jó csak, vagy nős...Rám meg 60 éves papik hajtanak, vagy huszon-harminc eleje fiúk.
Teljesen reális igényed vannak. Kb. majdnem ugyanezeket tudnám megfogalmazni én is.
Csak egy évvel vagyok nálad fiatalabb, de úgy látom mintha a nők nem is igazán keresnének társat maguknak. Igaz nálam nehezítő tényező hogy van gyermekem.
Hasonló paraméterekkel, csak nekem gyerekem is van, kerestem 40+-osan társat. Nekem sikerült, mégpedig badooról egy elvált kétgyerekes apát. Tavaly volt az esküvőnk. Amúgy valóban, tű a szénakazalban, de én megtaláltam.
Sok sikert neked!
Kedves Kérdező?
A huszon, harmincévesek miért kizáró ok?
Az életkor szerintem egy referenciaérték csupán.
Egyébként amelyeket írtál, teljesen korrekt, én így élem az életem.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!