Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Párt keresek, hátha? 8 éve...

Párt keresek, hátha? 8 éve vagyok egyedülálló, eddig egy kapcsolatom volt. Amióta betegségek miatt híztam 55kg-ot senkinek sem kellek. Társkeresőkön csak szexet akarnak tőlem. Már nagyon rossz egyedül, ezért megpróbálom itt is, hátha lesz valaki.

Figyelt kérdés

Mivel a sima orvos nem tudott segíteni, így magánorvoshoz járok, ezért köszönöm, de nincs szükség tanácsokra és rosszindulatú megjegyzésekre a fogyással kapcsolatban. Nem emiatt írok ide!

Szeretnék én is boldog lenni, ezért próbálkozom itt is.

28 éves, 159cm és 105kg vagyok, budapesti.

Hogy könnyebb és gyorsabb legyen részletezem, hogy kit is keresek.

Ne legyen túlsúlyos, mert lehet, hogy nem élne egészségesen és engem is csábítana a könnyebb életmódja. Fogyni szeretnék, elég ha én az vagyok.

Jó lenne, ha ő is egészségesen élne, edzene, esetleg együtt edzenénk, megosztanánk az egészséges receptjeinket..

Ne legyen kopasz, bajszos, szakállas, vállnál hosszabb érő a haja.

Legyen 26-36 éves, budapesti, kedves, lehessen vele mindenről beszélgetni, megfelelő EQ, IQ..

Írjak magamról is?

Mosolygós, barátságos, segítőkész, kedves, makacs, türelmetlen vagyok.

Szeretek főzni, kirándulni, olvasni, írni, múzeumba járni, sorozatokat nézni. Érdekel a művészet, leginkább a festmények. Szeretem az állatokat és próbálom óvni a természetet.

Ennyiből unalmasnak tűnhetek, de nem vagyok az. :D

Nem akarok senkit untatni, ha valakit érdekelni fogok, az majd úgy is ír.

2022. ápr. 10. 07:24
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/216 anonim válasza:
Te is ahelyett hogy kimennél futni,itt írkálsz meg gondolom csokit eszel.
2022. ápr. 10. 13:50
 82/216 anonim válasza:

Azt nem értem, hogy akinek zsigerből tetszenek a kövér nők, akinek erre áll föl, az neked miért "fétises"? Pasit akarsz, közben meg válogatsz, és nem érted meg azokat sem, akiknek te lennél a zsánere... 😋

Ezt nem a kérdező ellen írom, csak szerintem ez egy elég önsorsrontó hozzáállás. Egyébként művelt, sportos, duci nőket kedvelő férfi vagyok.

30F

2022. ápr. 10. 13:50
 83/216 A kérdező kommentje:

83- Fuss inkább te, ahelyett, hogy gonoszkodsz. :D

84- A fétisesek etetnének, hizlalnának, nem akarják, hogy lefogyj. Nekik a minél kövérebb tetszik.

Én meg egészségesen eszek és szeretnék visszafogyni.

2022. ápr. 10. 13:56
 84/216 anonim válasza:

Elolvastam a kommenteket az első oldaltól az utolsóig, és az igaz hogy sok a rossz indulatú ember aki csak azért fröcsög hogy kényszerből mondjon valamit. De azért te is egy fura fazon vagy kérdező, mert tényleg olyat vársz el ami még te magad se vagy. És el mondom hogy pontosan mi a baj, mert nem az hogy ha kövér vagy akkor ne lehetnél együtt egy jobb szinten lévő pasival, mert senki nem mondhatja hogy nem lehetsz vagy tilthatja meg. Hanem inkább azzal van a baj hogy azok a pasik nem téged fognak választani. Pedig lehet hogy jó belsőd van és személyiséged, kellemes ember tudsz lenni, de nem nagyon juttok el addig, mert a külső régen is nagyon számított és a mai világban még jobban számít mert rengeteg felszínes ember létezik, és ha egy jobb nővel egymás mellé állítanak téged a jobbat fogják észre venni.

Amit én tennék a helyedben bármennyire is fáj ha kell bele döglenék, de lefogynék. Mert megéri mert tudnám azt hogy úgy tényleg lesz lehetőségem jobb szinten lévő palikat megismerni, nem mintha így nem lenne de maradjunk a reálistások talaján kevés ilyen lesz.

Nem vagyok se irigy se rosszindulatú remélem látszik a kommentemből húszas éveiben járó fiatal vagyok aki mellesleg szeret adni magára edzeni edzőterembe járni, csak gondoltam elmondok pár tényszerű állítást ami ameddig világ a világ nem igen fog változni. Illetve hogy én is az edzőteremben nem a molett lányokat szoktam megnézni hanem akinek amolyan ideális a testsúllya, mert hasonlót várok el mint ami én is vagyok. És ilyenkor fogalmam sincs hogy a másik a párkapcsolatban nem egy hárpia de ebből látszik hogy nekünk pasiknak kiken akad meg elöbb a szemünk.

2022. ápr. 10. 14:18
 85/216 anonim válasza:
A kérdező troll, a válaszai után adott hatalmas mosolyjelek mutatják, ti meg nem veszitek észre, hogy szórakozik veletek.
2022. ápr. 10. 14:28
 86/216 anonim válasza:
Kérdező amúgy abba nem gondoltál bele, hogy ha most találsz egy pasit aki kedveli a kövér nőket és közben te lefogysz, akkor már nem biztos hogy vonzó leszel számára? Csak mert én is dagadt vagyok és a volt párom konkrétan megmondta hogy vékonyan nem fogok neki tetszeni. Én most fogyásban vagyok már és amíg meg nem közelítem a célsúlyom addig nem is nagyon erőltetem a párkeresést mert valljuk be aki azt mondja, hogy a külsőségek nem számítanak az hazudik. Egy jó kapcsolathoz a jó szex elengedhetetlen, amihez viszont a külsőségek is fontosak.
2022. ápr. 10. 14:29
 87/216 anonim válasza:
28 éves vagy, betegségek miatt híztál 55 kg-ot és 8 éve nincs párod...vagyis több év alatt sem sikerült elfogynod :D nem hiszem, hogy nem sikerült, csak tenni kellett volna érte. És mielőtt azzal jössz, hogy nem tudom milyen, nekem pajzsmirigy túlműködésem van és pont a másik véglet vagyok, ami miatt gyerekem sem lehet, mégis sikerült megfelelő gyógyszerekkel felhíznom egy normàlis szintre, pedig előtte a 167 cmhez 46 kgot nyomtam és olyan voltam, mint egy anorexiás.
2022. ápr. 10. 17:03
 88/216 anonim válasza:
86-os vagyok: nekem szintén pajzsmirigy alulműködésem van mint a kérdezőnek, mégis fogyok. 8 éve tudja hogy beteg, tehát már réges rég gyógyszert kéne szednie és normál súlyban lennie.
2022. ápr. 10. 17:15
 89/216 A kérdező kommentje:

84, 86 Igazatok van, köszönöm a válaszotokat! :)

85 Én vagyok a troll? Ezek a válaszok után, amik után mindenki nevetne, mert olyan alacsony szinten vannak.

Ha nem vetted észre, az intelligenciájukat az a te problémád.

87 Mindenki más! Nem vagy orvos, mi ez a butaság?

Ne kicsinyítsd le más problémáit!

Nem azt írtam, hogy 8 éve vagyok kövér hanem, hogy azóta vagyok egyedül.

Nem kötelességem idegeneknek magyarázkodni, eleve nem ez volt a KÉRDÉS!

2022. ápr. 10. 17:21
 90/216 anonim válasza:
160 centivel, 68 kilóval, szèp arccal, teljesen láthatatlan vagyok a fèrfiak számára, pedig mèg fiatal vagyok. Te hol èlsz, hogy ilyen külsővel/stilussal el is hiszed hogy egy èpkèzláb fèrfinak pont te fogsz kelleni? Irigylem az önbizalmadat, de hogy egyedül fogsz megöregedni abban biztos lehetsz!
2022. ápr. 10. 17:46
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!