Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Párt keresek, hátha? 8 éve...

Párt keresek, hátha? 8 éve vagyok egyedülálló, eddig egy kapcsolatom volt. Amióta betegségek miatt híztam 55kg-ot senkinek sem kellek. Társkeresőkön csak szexet akarnak tőlem. Már nagyon rossz egyedül, ezért megpróbálom itt is, hátha lesz valaki.

Figyelt kérdés

Mivel a sima orvos nem tudott segíteni, így magánorvoshoz járok, ezért köszönöm, de nincs szükség tanácsokra és rosszindulatú megjegyzésekre a fogyással kapcsolatban. Nem emiatt írok ide!

Szeretnék én is boldog lenni, ezért próbálkozom itt is.

28 éves, 159cm és 105kg vagyok, budapesti.

Hogy könnyebb és gyorsabb legyen részletezem, hogy kit is keresek.

Ne legyen túlsúlyos, mert lehet, hogy nem élne egészségesen és engem is csábítana a könnyebb életmódja. Fogyni szeretnék, elég ha én az vagyok.

Jó lenne, ha ő is egészségesen élne, edzene, esetleg együtt edzenénk, megosztanánk az egészséges receptjeinket..

Ne legyen kopasz, bajszos, szakállas, vállnál hosszabb érő a haja.

Legyen 26-36 éves, budapesti, kedves, lehessen vele mindenről beszélgetni, megfelelő EQ, IQ..

Írjak magamról is?

Mosolygós, barátságos, segítőkész, kedves, makacs, türelmetlen vagyok.

Szeretek főzni, kirándulni, olvasni, írni, múzeumba járni, sorozatokat nézni. Érdekel a művészet, leginkább a festmények. Szeretem az állatokat és próbálom óvni a természetet.

Ennyiből unalmasnak tűnhetek, de nem vagyok az. :D

Nem akarok senkit untatni, ha valakit érdekelni fogok, az majd úgy is ír.

2022. ápr. 10. 07:24
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/216 anonim válasza:

Arra hívtuk fel a figyelmed, hogy pajzsmiriggyel sem kell ÖTVENÖT kilót hízni, illetve, hogy már rég lefogyhattál volna akkor is, ha pajzsmirigyes vagy.

Te elegánsan elfogadod magad kövérként, másokat meg leszólsz, hogy neked nem kell olyan, aki igenytelen magára.

Csak szólok, te is az vagy.

2022. ápr. 12. 08:45
 122/216 A kérdező kommentje:

Leírom tizedjére is, ha ezek után sem fogjátok fel, akkor feladom, az már nem az én gondom.

Teszek a betegségeim és a fogyásom érdekében!

NEM a betegségem volt a kérdés!

NEM érdekel a véleményetek!

NEM fogyással kapcsolatos kérdést tettem fel!

NEM tartozik rátok, a betegségem, a gyógyulásom és az okok!

NEM kell magyarázkodnom, mert számomra senkik vagytok!

Érthető?!

NEM vagyok igénytelen, azért mert BETEGSÉGEK miatt elhíztam!

A kövér emberek sem igénytelenek.

Mindenki úgy néz ki, ahogy AKAR, nem ami nektek tetszik.

Ne szólj, mert amint többször írtam NEM érdekel!

Nem ez volt a kérdésem.

Ha nincsenek barátaitok, akikkel beszélgethettek, nincs hol kiélni a frusztrációtokat és unatkoztok, akkor menjetek pszichológushoz, akivel beszélgethettek és NE engem fárasszatok!

Remélem minden érthető!

Többet nem ismétlek el semmit!

2022. ápr. 12. 08:54
 123/216 anonim válasza:

Komolyan nem értem, hogy ezt a hisztiző frusztrált "nőt" miért nem lehet moderálni. Miért kell a normális válaszokat törölni, amikor TISZTÁN LÁTSZIK hogy csak PROVOKÁLNI AKAR.

Nem érdeklik a válaszok, semmilyen értelemben.

Folyamatosan köpköd, kötekszik, és provokál.

A kérdésenek egyetlen célja a hangulatkeltés .

Érdekes továbbá, hogy őt senki nem sértegetheti, de ő büntetlenül megteheti másokkal.

Érdekes nem kedves moderátorok!?

2022. ápr. 12. 08:58
 124/216 anonim válasza:

"NEM érdekel a véleményetek!

NEM kell magyarázkodnom, mert számomra senkik vagytok!

Ne szólj"

Hát ez kabaré :D

Minket sem érdekel hogy mit vergődsz, azt írok le ide, amit akarok.

Segítek: számunkra ugyanúgy senki vagy, plusz paraszt is.

A kövérség nem igénytelenség? Tell me more, mennyire igényes vagy a kinézetedre 55 kiló felesleggel.

2022. ápr. 12. 09:00
 125/216 anonim válasza:
Íme egy válasz a kérdésedre: Nem kellesz mert arrogáns vagy és extrém dagadt. Egy értelmes férfitársamnak sem fogsz kelleni. Van olyan aki a kövér lányokat szereti, de ezt az arroganciát senki. Legyen szép napod!
2022. ápr. 12. 09:17
 126/216 anonim válasza:

"Olyan válaszokat kaptak, amit megérdemeltek."

Te is, szivi. Pont olyanokat.

"Nincs semmi gond a tulajdonságaimmal. Van elég barátom, férfi barátaim is. "

Csak épp senkinek nem kellesz 8 éve...

2022. ápr. 12. 10:00
 127/216 A kérdező kommentje:

Amint írtam az itteni szellemi szinten levő, ismeretlen férfiak véleménye nem érdekel!

Kellettem elég férfinak, ne aggódj, viszont nem leszek mindenkivel, aki kezdeményez, csak azért, hogy kapcsolatban legyek.

Olyannal fogok lenni, akivel minden jó, mind a két félnek.

2022. ápr. 12. 10:24
 128/216 anonim válasza:

Érdekes, mintha azt olvastam volna hogy 8 (nyolc!!) éve nincs kapcsolatod. Erre most meg sok férfinak kellettél?

Még mindig nem érted, hogy a megdugna nem egyenlő azzal amit te keresel.

Végtelenül beképzelt és arrogáns vagy, miközben azt hiszed te vagy a világ közepe és mindenki csak bántani akar. Ezért vagy baromi frusztrált, ezért fröcsögsz és próbálsz alázni mindenkit. Jelzem sikertelenül. Az ide írogatott megnyilvánulásaid alaján egy kiállhatatlan arrogáns beképzelt liba vagy aki elhiszi magáról hogy bombanő csak éppen most kicsit duci . De arról nem tehet, mert beteg... Értem én. Itt lehülyézel másokat, meg véleményezel, miközben magadat sem látod tisztán. Nincs baj azzal amit keresel , akkor sem ha nem létezik. (lásd elmúlt 8 év) . Viszont ez egy ilyen oldal. Az emberek kendőzetlenül kimondják amire gondolnak, és ha neked ez nem tetszik akkor nem kell kiírogatni ilyen provokatív kérdéseket. A válaszokkal csak önmagad minősíted folyamatosan. Láthatóan kivívtad magadnak az ellenszenvet ami nem testalkatodnak köszönhető.

2022. ápr. 12. 10:32
 129/216 A kérdező kommentje:

Tudom mi a különbség. Amióta kövér vagyok, azóta még jobban.

Voltak komoly kezdeményezők is, de ők nem feleltek meg, ezért írtam, hogy nem volt érdeklődő.

Nem őket keresem.

Képzeld jó nő voltam, okom lehet a beképzeltségre.

Amikor lefogyok, megint népszerű leszek.

Viszont ti nem tudtok megváltozni! Már ilyenek maradtok, ami a ti hibátok.

A személyiségemet és a tulajdonságaimat sem ismeritek. Csak a válaszaimat, amit én és több ember is jogosnak gondol.

Nem tetszik nektek, hogy nem hagyom magam. Azt hiszitek, hogy a bunkó, buta, gonoszkodó, okoskodó szövegeitekkel ti vagytok a jani gyerekek, de inkább csak bunkók vagytok.

Vitázni sem lehet veletek, mert nem fogjátok fel 100-ra sem amit írok és nincs egy értelmes érvetek sem. Csak annyi, hogy kövér vagyok.

2022. ápr. 12. 10:43
 130/216 anonim válasza:

Látod mennyire buta vagy és frusztrált?

Direkt írtam, hogy a testalkatodnak semmi köze ahhoz miért váltottál ki is sokakból ellenszenvet.

Még most is arrogáns és beképzelt vagy. Folyamtosan bizonygatod, hogy deeee igeis te bombanő vagy, és neked a felső kategória kell. Okés, keresd. Sok sikert hozzá. De ez a stílus amit itt megengedsz magadnak az több mint bicskanyitogató. Vajon mi jogon gondolod azt, hogy te sértegethetsz másokat büntetelnül? Ó te szegény védd is meg magad mert különben gyengének hisznek.

Végtelenül frusztrált vagy. Gondolom nem véletlen.

És folyamatosan érvelek, de te annyyira be vagy ragadva a "mert kövér vagyok" frusztrációdba, hogy az már szánalmas.

Az emberek itt elmondták a véleményüket. Neked nem tetszik? Ugord át.

Folymaatosan provokálod a népet és fröcsögsz. Komolyan szánalmas vagy.

2022. ápr. 12. 10:49
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!