Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Párt keresek, hátha? 8 éve...

Párt keresek, hátha? 8 éve vagyok egyedülálló, eddig egy kapcsolatom volt. Amióta betegségek miatt híztam 55kg-ot senkinek sem kellek. Társkeresőkön csak szexet akarnak tőlem. Már nagyon rossz egyedül, ezért megpróbálom itt is, hátha lesz valaki.

Figyelt kérdés

Mivel a sima orvos nem tudott segíteni, így magánorvoshoz járok, ezért köszönöm, de nincs szükség tanácsokra és rosszindulatú megjegyzésekre a fogyással kapcsolatban. Nem emiatt írok ide!

Szeretnék én is boldog lenni, ezért próbálkozom itt is.

28 éves, 159cm és 105kg vagyok, budapesti.

Hogy könnyebb és gyorsabb legyen részletezem, hogy kit is keresek.

Ne legyen túlsúlyos, mert lehet, hogy nem élne egészségesen és engem is csábítana a könnyebb életmódja. Fogyni szeretnék, elég ha én az vagyok.

Jó lenne, ha ő is egészségesen élne, edzene, esetleg együtt edzenénk, megosztanánk az egészséges receptjeinket..

Ne legyen kopasz, bajszos, szakállas, vállnál hosszabb érő a haja.

Legyen 26-36 éves, budapesti, kedves, lehessen vele mindenről beszélgetni, megfelelő EQ, IQ..

Írjak magamról is?

Mosolygós, barátságos, segítőkész, kedves, makacs, türelmetlen vagyok.

Szeretek főzni, kirándulni, olvasni, írni, múzeumba járni, sorozatokat nézni. Érdekel a művészet, leginkább a festmények. Szeretem az állatokat és próbálom óvni a természetet.

Ennyiből unalmasnak tűnhetek, de nem vagyok az. :D

Nem akarok senkit untatni, ha valakit érdekelni fogok, az majd úgy is ír.

2022. ápr. 10. 07:24
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/216 anonim válasza:

"Voltak komoly kezdeményezők is, de ők nem feleltek meg, ezért írtam, hogy nem volt érdeklődő.

Nem őket keresem.

Képzeld jó nő voltam, okom lehet a beképzeltségre.

Amikor lefogyok, megint népszerű leszek."

Drága. Te írtad, nem 8 éve vagy kövér. Mégis 8 éve nincs senkid. Akkor a bombaformádban sem akart senki. Nem az alakod a fő probléma, hanem a határtalan gőg, amivel rendelkezel.

2022. ápr. 12. 11:03
 132/216 A kérdező kommentje:
132- Az elején, évekig jó volt egyedül, szingliként, mert hosszú kapcsolatból jöttem ki. Azután híztam el és így lett a 8 év.
2022. ápr. 12. 11:05
 133/216 anonim válasza:
Itt nem a szavaknak van súlya, hanem neked :D nem, még mindig nem az alakodról beszélek, de ezt úgysem fogod megérteni. Sok sikert kívánok, bízom benne, hamarosan találsz a magas elvárásaidnak megfelelő pasit, aki imádni fog, és végre szexelsz egy jót, hátha akkor megszűnik a frusztrációd. Tényleg a legjobbakat kívánom, mielőbbi boldogságot. Kapsz egy mosolyt is, mert az minden kincsnél többet ér. (:
2022. ápr. 12. 11:12
 134/216 A kérdező kommentje:

Nincs velem semmi gond, amint értem és érzem.

Nem akartok megérteni. A kötekedőket én sem. Nem vagyok boxzsák, vagy valami vígjáték! Ez az életem, a szenvedésem. Ha nem is értetek meg, akkor sem kell még rontani a helyzeten.

Mindenkivel úgy bánok, ahogy megérdemli!

Köszönöm a jókívánságokat!

Neked is minden jót!

2022. ápr. 12. 11:17
 135/216 anonim válasza:

Pedig szerintem elég vígjáték, amit művelsz.

Álmodban leszel jó nő, ha 55 kilót lefogysz. Lógni fog mindened, plusz a fogyás a szr személyiségeden sem segít.

2022. ápr. 12. 12:35
 136/216 A kérdező kommentje:

Ne aggódj, van aki ennél is többet fogyott és mégsem lóg a bőre. Vannak erre módszerek. Erről gondolom nem kell írjak, mert tudsz róla, olyan okos vagy!

Ha mégis lógni fog, vannak orvosi megoldások tudod.

Gondolom ezt is tudod.

Van rá pénzem, ne aggódj. Nem akarok tippelni, hogy a viselkedésetek alapján, ti mennyire lehettek sikeresek az életben..

Nem is érdekel!

Kit érdekel, hogy mit hiszel? Tudom, hogy hogy néztem ki, ezt sem kell itt bizonyítanom.

Ne aggódj a személyiségem is jó.

Sokan megdicsértek és gratuláltak! Nem csak kövérek. Örültek, hogy visszanyalt a fagyi.

Viszont ti nem változtok, mert észre sem veszitek a gondot.

Amint írtam, feleslegesen ne foglaljátok itt a helyet!

2022. ápr. 12. 13:15
 137/216 anonim válasza:
Tulajdonképp arra jó volt ez a 14 oldalnyi vita, hogy kiderüljön milyen stílusod van.
2022. ápr. 12. 14:44
 138/216 anonim válasza:
#136 Az utolsó mondatod te is megfogadhatnád. Feleslegesen gerjeszted tovább a vitát, holott be is zárhatnád az oldalt, és leszarni a commenteket
2022. ápr. 12. 16:03
 139/216 anonim válasza:
Nem unjatok még ? :D
2022. ápr. 12. 16:18
 140/216 anonim válasza:
Én nem unom, nagyon jól elszórakozok a kérdezőn, ahogy bizonygatni próbálja a dolgait, közben meg nem veszi észre, hogy üti minden állítása egymást :D remélem még lesz, aki beleköt, mert én csak olvasgatni járok ide. :D
2022. ápr. 12. 16:52
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!