Párt keresek, hátha? 8 éve vagyok egyedülálló, eddig egy kapcsolatom volt. Amióta betegségek miatt híztam 55kg-ot senkinek sem kellek. Társkeresőkön csak szexet akarnak tőlem. Már nagyon rossz egyedül, ezért megpróbálom itt is, hátha lesz valaki.
Mivel a sima orvos nem tudott segíteni, így magánorvoshoz járok, ezért köszönöm, de nincs szükség tanácsokra és rosszindulatú megjegyzésekre a fogyással kapcsolatban. Nem emiatt írok ide!
Szeretnék én is boldog lenni, ezért próbálkozom itt is.
28 éves, 159cm és 105kg vagyok, budapesti.
Hogy könnyebb és gyorsabb legyen részletezem, hogy kit is keresek.
Ne legyen túlsúlyos, mert lehet, hogy nem élne egészségesen és engem is csábítana a könnyebb életmódja. Fogyni szeretnék, elég ha én az vagyok.
Jó lenne, ha ő is egészségesen élne, edzene, esetleg együtt edzenénk, megosztanánk az egészséges receptjeinket..
Ne legyen kopasz, bajszos, szakállas, vállnál hosszabb érő a haja.
Legyen 26-36 éves, budapesti, kedves, lehessen vele mindenről beszélgetni, megfelelő EQ, IQ..
Írjak magamról is?
Mosolygós, barátságos, segítőkész, kedves, makacs, türelmetlen vagyok.
Szeretek főzni, kirándulni, olvasni, írni, múzeumba járni, sorozatokat nézni. Érdekel a művészet, leginkább a festmények. Szeretem az állatokat és próbálom óvni a természetet.
Ennyiből unalmasnak tűnhetek, de nem vagyok az. :D
Nem akarok senkit untatni, ha valakit érdekelni fogok, az majd úgy is ír.
"Viszont ti nem változtok, mert észre sem veszitek a gondot."
Ez azért ironikus, "kedves" kérdező :D
Amit adtok, azt kapjátok vissza.
Inkabb az a nevetséges, hogy napok óta, nincs jobb dolgotok, csak velem beszélgetni.
Ha ennyire érdekellek titeket, akkor ezentúl kedves leszek.
A kerdezo eszrevette, hogy milyen emberek gyultek itt ossze, lement a szintjukre es azota itt szorakozik veluk.
Vagy unatkozik, vagy szeret vitatkozni, vagy direkt idegesiti ezeket az embereket.
Szerintem nem eri meg. Inkabb foglalkozz a tenyleges celjaidal.
Hajra!
Egy kérdésnél csoda ha van 7-8 válasz. Itt meg több mint 70 összegyűlt 2 nap alatt? Lehetetlen!
Egy két ember válaszolgat, gondolom nincs jobb dolguk.
Kérdező ne foglalkozz ezekkel Biztos van jobb dolgod.
Sok sikert a celokhoz.
Ez a kérdező olyan mint az ilyen dagi infulenszerek akik a kövérséget népszerűsítik, meg a fogadd el magad meg így ugy rajonganam értem a férfiak legyetek ti is dagik!
Nevetséges!
De azért utána még bebújik a betegségek mögé. Nincs ilyen! Ez rettenetes tömeg! Rettenetes arrogancia! Bár a dagik általában ilyenek.
Itt nem reklámoz senki semmit, csak az intelligenciáját és az érzelmi fejlettségét.
Mindenki nagyon tudja, hogy más emberek mit éreznek és gondolnak. Gondolom itt az összes válaszoló gondolatolvasó.
Mivel a kérdésemre és a kérésemre se reagáltok és folytatjátok, így ezentúl azt fogom gondolni, hogy nincs más akivel beszélgessetek. Itt nyugodtan adjátok ki minden betegségeteket. Hátha segíthetek egy kicsit, ha már ti nem tudtok.
Nem tetszik a kérdés és a válaszoló? Nem kell rákattintani. Mégis itt lebzseltek. Mazochisták vagytok, ennyire nincs életetek, vagy ennyire izgat a kérdező? Szerintem veletek nagyobb baj lehet. xD Engem is izgat, hogy még meddig fognak válaszolgatni.
Szerintem a táskeresők jó ötlet volt. A legtöbb ember fent van. Idővel biztosan meglesz a párod.
Sok türelmet az itteniekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!