Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Párt keresek, hátha? 8 éve...

Párt keresek, hátha? 8 éve vagyok egyedülálló, eddig egy kapcsolatom volt. Amióta betegségek miatt híztam 55kg-ot senkinek sem kellek. Társkeresőkön csak szexet akarnak tőlem. Már nagyon rossz egyedül, ezért megpróbálom itt is, hátha lesz valaki.

Figyelt kérdés

Mivel a sima orvos nem tudott segíteni, így magánorvoshoz járok, ezért köszönöm, de nincs szükség tanácsokra és rosszindulatú megjegyzésekre a fogyással kapcsolatban. Nem emiatt írok ide!

Szeretnék én is boldog lenni, ezért próbálkozom itt is.

28 éves, 159cm és 105kg vagyok, budapesti.

Hogy könnyebb és gyorsabb legyen részletezem, hogy kit is keresek.

Ne legyen túlsúlyos, mert lehet, hogy nem élne egészségesen és engem is csábítana a könnyebb életmódja. Fogyni szeretnék, elég ha én az vagyok.

Jó lenne, ha ő is egészségesen élne, edzene, esetleg együtt edzenénk, megosztanánk az egészséges receptjeinket..

Ne legyen kopasz, bajszos, szakállas, vállnál hosszabb érő a haja.

Legyen 26-36 éves, budapesti, kedves, lehessen vele mindenről beszélgetni, megfelelő EQ, IQ..

Írjak magamról is?

Mosolygós, barátságos, segítőkész, kedves, makacs, türelmetlen vagyok.

Szeretek főzni, kirándulni, olvasni, írni, múzeumba járni, sorozatokat nézni. Érdekel a művészet, leginkább a festmények. Szeretem az állatokat és próbálom óvni a természetet.

Ennyiből unalmasnak tűnhetek, de nem vagyok az. :D

Nem akarok senkit untatni, ha valakit érdekelni fogok, az majd úgy is ír.

2022. ápr. 10. 07:24
 191/216 anonim válasza:
rendben írok bár kétlem hogy válaszolsz.
2022. ápr. 19. 19:42
 192/216 A kérdező kommentje:
Mindenkinek válaszolok.
2022. ápr. 20. 09:58
 193/216 anonim válasza:
Csak a vékony lányok nem válaszolnak!
2022. ápr. 20. 11:42
 194/216 Dzsoki válasza:
Kérdező! Kicsit nagyon sok elvárásaid vannak! Ugyanis,ha akadna valaki,aki esetleg megfelelne,akkor vágassa le a szakállát vagy a bajuszát,mert neked ez az elvárásod! Amikor látatlanban,sok hibád van!
2022. ápr. 24. 19:26
 195/216 A kérdező kommentje:

Akinek 3 igény, soknak számít, az magára vessen.

A válaszaim a ti kommentjeitek eredménye.

Több szót nem is érdemelsz!

2022. ápr. 24. 22:01
 196/216 Dzsoki válasza:
Mi történt? Ne legyen túlsúlyos,kopasz,bajszos,szakállas,vállnál hosszabb érő haja. Továbbá,legyen 26-36 éves,budapesti,kedves,lehessen vele mindenről beszélgetni,megfelelő EQ,IQ. Ez,szerinted,3 igény. Szerintem,érdemes lenne még egyszer összeszámolnod! Az stimmel,hogy több szót,nem érdemelsz! Kiszálltam a kérdésből.
2022. ápr. 24. 23:28
 197/216 A kérdező kommentje:

Nem a véleményedről szól a kérdésem.

Ide sem kellett volna jönnöd!

2022. ápr. 24. 23:39
 198/216 anonim válasza:
A férfiak nagyobb százaléka nem túlsúlyos, nem kopasz és nincs arcszőrzetük.
2022. ápr. 25. 07:23
 199/216 anonim válasza:

Véletlenül elküldtem.

Ugyanabban a városban lakjon, ne legyen nagy korkülönbség,

lehessen vele beszélgetni és legyen kis esze, úgy látom a legtöbb férfinak nagy elvárás. :D

Attól még, hogy ti igénytelenek vagytok, más nem az!

Vagy ugyanaz a kommentelő írt megint, aki már vagy a 100. kommentet írja?

2022. ápr. 25. 07:27
 200/216 anonim válasza:
Olyan kórkép nincsen, ami megnöveszt kalóriadeficitben. Ha az az ökölszabály, hogy egy 70 kg-s férfi kcal igénye 2000 kcal, és azt elosztod, 70-el, akkor 28.57-et kapsz. Ha ezt felszorzod 50-el ahány kilós voltál, akkor 1428 kcalt kapsz. Ha te ennyit ettél volna, előfordulhat, hogy a betegséged miatt a testkompozíciód megváltozik (zsír-izom arány), de hidd csak el, nem lesz tőle a testsúlyod 105 kg. Próbáld csak ki kiszámolva egy hétre, hogy 1400 kcalt eszel akármiből és tuti csak 100 kg leszel. Ha mégsem, akkor csináld meg közjegyző előtt is és bekerülsz a rekordok könyvébe.
2022. ápr. 25. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!