Párt keresek, hátha? 8 éve vagyok egyedülálló, eddig egy kapcsolatom volt. Amióta betegségek miatt híztam 55kg-ot senkinek sem kellek. Társkeresőkön csak szexet akarnak tőlem. Már nagyon rossz egyedül, ezért megpróbálom itt is, hátha lesz valaki.
Mivel a sima orvos nem tudott segíteni, így magánorvoshoz járok, ezért köszönöm, de nincs szükség tanácsokra és rosszindulatú megjegyzésekre a fogyással kapcsolatban. Nem emiatt írok ide!
Szeretnék én is boldog lenni, ezért próbálkozom itt is.
28 éves, 159cm és 105kg vagyok, budapesti.
Hogy könnyebb és gyorsabb legyen részletezem, hogy kit is keresek.
Ne legyen túlsúlyos, mert lehet, hogy nem élne egészségesen és engem is csábítana a könnyebb életmódja. Fogyni szeretnék, elég ha én az vagyok.
Jó lenne, ha ő is egészségesen élne, edzene, esetleg együtt edzenénk, megosztanánk az egészséges receptjeinket..
Ne legyen kopasz, bajszos, szakállas, vállnál hosszabb érő a haja.
Legyen 26-36 éves, budapesti, kedves, lehessen vele mindenről beszélgetni, megfelelő EQ, IQ..
Írjak magamról is?
Mosolygós, barátságos, segítőkész, kedves, makacs, türelmetlen vagyok.
Szeretek főzni, kirándulni, olvasni, írni, múzeumba járni, sorozatokat nézni. Érdekel a művészet, leginkább a festmények. Szeretem az állatokat és próbálom óvni a természetet.
Ennyiből unalmasnak tűnhetek, de nem vagyok az. :D
Nem akarok senkit untatni, ha valakit érdekelni fogok, az majd úgy is ír.
Úgy látom, itt igazi pöcsök vannak. Férfitársaim, elmehettek a pics@ba. Nektek tán nincs egy rakás elvárásotok? Pl. legyen modell alkat, jó legyen az ágyban, jól sz*pjon, legyen nagy melle, tudjon sütni-főzni stb. Csak hogy a legfelszínesebbeket említsük.
Az utolsó válaszoló jól írja egyébként, nem itt kezdődik a sok elvárás. Vagy ha valaki nem modell alkat, ne is legyen egyáltalán elvárása/zsánere, neki úgyis mindegy? Ez elég bunkó elképzelés.
Kedves kérdező, remélem hamar megtalálod azt, aki szeret és elfogad. Az itteni hülyékkel meg ne foglalkozz, itt ez megy. :/
Utolsó két komment nagyon jól esik és persze igaz is. Köszönöm, hogy írtatok! :)
Végig igazam volt, de most már rájöttem, hogy felesleges volt velük a vita, mert csak kötekedni voltak itt.
Nektek is sok sikert az életben! :)
Ne foglalkozz velük, nem éri meg, szerintem te is tudod miért.
Sok boldogságot a házasságodban! :)
Köszönöm :) Neked pedig sok sikert!
Ezek szerint az illető ennyire ráér és ennyire nincs élete.
Vannak bajos emberek, itt is bemutatkoztak. Hamarább rájöhettem volna, hogy ő az és akkor nem vitatkozom feleslegesen.
Köszönöm, szép napot! :
Most az én külsőm se előnyös.
Miért nem írsz üzenetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!