Párt keresek, hátha? 8 éve vagyok egyedülálló, eddig egy kapcsolatom volt. Amióta betegségek miatt híztam 55kg-ot senkinek sem kellek. Társkeresőkön csak szexet akarnak tőlem. Már nagyon rossz egyedül, ezért megpróbálom itt is, hátha lesz valaki.
Mivel a sima orvos nem tudott segíteni, így magánorvoshoz járok, ezért köszönöm, de nincs szükség tanácsokra és rosszindulatú megjegyzésekre a fogyással kapcsolatban. Nem emiatt írok ide!
Szeretnék én is boldog lenni, ezért próbálkozom itt is.
28 éves, 159cm és 105kg vagyok, budapesti.
Hogy könnyebb és gyorsabb legyen részletezem, hogy kit is keresek.
Ne legyen túlsúlyos, mert lehet, hogy nem élne egészségesen és engem is csábítana a könnyebb életmódja. Fogyni szeretnék, elég ha én az vagyok.
Jó lenne, ha ő is egészségesen élne, edzene, esetleg együtt edzenénk, megosztanánk az egészséges receptjeinket..
Ne legyen kopasz, bajszos, szakállas, vállnál hosszabb érő a haja.
Legyen 26-36 éves, budapesti, kedves, lehessen vele mindenről beszélgetni, megfelelő EQ, IQ..
Írjak magamról is?
Mosolygós, barátságos, segítőkész, kedves, makacs, türelmetlen vagyok.
Szeretek főzni, kirándulni, olvasni, írni, múzeumba járni, sorozatokat nézni. Érdekel a művészet, leginkább a festmények. Szeretem az állatokat és próbálom óvni a természetet.
Ennyiből unalmasnak tűnhetek, de nem vagyok az. :D
Nem akarok senkit untatni, ha valakit érdekelni fogok, az majd úgy is ír.
Eszembe jutott, de hiába nem vagyok szegény, a pénzre vigyázok. Volt más lehetőség, 3 hónapja végre kaptam időpontot és semmi vizsgálat nélkül gyógyszert. Még vért se vettek!
A gyógyszertől híztam az utolsó 10kg-ot és azóta, vizsgálat nélkül online megint felírt egy gyógyszert. Ezt már nem merem szedni, mert a gyógyszerek nem játék.
Még sok részlet van, de gondolom ezek után is jönnek majd a beszólogatások.
Mindegy, hogy mit írok.
Szia, ha eléred az 55 kg-t írj rám. Itt már elbeszélgetni, sztm. kedvelsz is, de jelenleg az "ikertesod" áll kettőnk között...
Azt meg mégsem kérhetem, hogy hozd őt is...tudod, "csúnya, szemét pasi vagyok" 😘
Nem törtetek le semmit, csak bohóc lett belőletek. Üzenetekben sok ember elnevet rajtatok.
Sőt nektek köszönhetően, nem csak duci kedvelők írtak, hanem más férfiak is.
Írták többen, hogy egy bizonyos oldalról lehettek, ami az internet pöcegrödre és ha tényleg igaz, akkor rosszabbak vagytok, mint gondoltam és nem pazarlok többet rátok több időt.
Nem vitáznak veletek, mert nem mennek egy bizonyos szint alá. :D
Inkább menjetek vissza a helyetekre és a normális embereket ne zavarjátok!
Ezentúl minden sértő kommentet jelenteni fogunk!
Sztm. azért jelentesz, mert megbantódsz a bejegyzesektől...de ezek a bejegyzések a tényeket közvetítik Neked....
Gondolkodj
Szerintem a sértegetések és beszólogatások nem tények.
Neked kellene gondolkozni.
Nem is tudom minek írtál.
Tény1: Kövér vagy.
Tény2: Aki ezt le meri írni Neked, jelenteni akarod.
Min kell nekem "gondolkodnom"?
Vesd le az önérzetességedet és kezdj el tenni a boldogságodért. Egy nap 30 perc mozgással már boldogabb leszel, mint itt 5 ember jelentgetésével..ha sikerül akkor meg írj, 5000 pasi fog kívánni Téged akik közül megalkuvás nélkül válogathatsz, aki tényleg Neked kell...
177 Minden felvetésedre válaszoltam többször, de te megint leírtad ugyanazt, amit mások már többször megtettek.
Itt egy, két válasz kivételével, nincs egy normális komment sem.
Mindegyiket letörölnék, de nem jelentjük őket, mert attól még a válaszaim megmaradnának és az új válaszolok hadd lássák az előzményeket.
177 Ha neked ez sok elvárás, akkor sosem lesz párod.
Nem kellett volna itt keresni, nem tudtad milyen emberek vannak itt? Az utolsó válaszolónak meg az nagy elvárás, hogy ne legyen kopasz, ne legyen arcszőrzete és túlsúlyos? Csak azért sajnáltatja itt magát, hogy tovább generálja a vitát.
Egyébként is eddig milyen lányokkal beszéltél? Mert ennél sokkal több elvárásunk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!