Párt keresek, hátha? 8 éve vagyok egyedülálló, eddig egy kapcsolatom volt. Amióta betegségek miatt híztam 55kg-ot senkinek sem kellek. Társkeresőkön csak szexet akarnak tőlem. Már nagyon rossz egyedül, ezért megpróbálom itt is, hátha lesz valaki.
Mivel a sima orvos nem tudott segíteni, így magánorvoshoz járok, ezért köszönöm, de nincs szükség tanácsokra és rosszindulatú megjegyzésekre a fogyással kapcsolatban. Nem emiatt írok ide!
Szeretnék én is boldog lenni, ezért próbálkozom itt is.
28 éves, 159cm és 105kg vagyok, budapesti.
Hogy könnyebb és gyorsabb legyen részletezem, hogy kit is keresek.
Ne legyen túlsúlyos, mert lehet, hogy nem élne egészségesen és engem is csábítana a könnyebb életmódja. Fogyni szeretnék, elég ha én az vagyok.
Jó lenne, ha ő is egészségesen élne, edzene, esetleg együtt edzenénk, megosztanánk az egészséges receptjeinket..
Ne legyen kopasz, bajszos, szakállas, vállnál hosszabb érő a haja.
Legyen 26-36 éves, budapesti, kedves, lehessen vele mindenről beszélgetni, megfelelő EQ, IQ..
Írjak magamról is?
Mosolygós, barátságos, segítőkész, kedves, makacs, türelmetlen vagyok.
Szeretek főzni, kirándulni, olvasni, írni, múzeumba járni, sorozatokat nézni. Érdekel a művészet, leginkább a festmények. Szeretem az állatokat és próbálom óvni a természetet.
Ennyiből unalmasnak tűnhetek, de nem vagyok az. :D
Nem akarok senkit untatni, ha valakit érdekelni fogok, az majd úgy is ír.
Már a legelején írtam, hogy ne válaszolj azoknak, akik ide járnak másokba belerúgni.
Én magas vagyok, vékony és lófejem van. Az alakommal az égvilágon semmi baj, sok dicséretet kaptam. És így sem könnyű (sőt, kábé lehetetlen) társat találni.
Vannak olyan férfiak, akik a kövér nőket szeretik.
És vannak férfiak, akiknek a lóarcú nők tetszenek.
Ne add fel. Keresgélj tovább, de szerintem ne a neten, hanem a való életben. Próbáld meg jól érezni magad a bőrödben, tegyél meg mindent azért, hogy te jól legyél. Előbb-utóbb biztos, hogy fogsz találni valakit. És ne bizonytalanítson el senki és semmi.
Nem kértem a véleményeteket, nem is érdekel! Ha orvosok lennétek, vagy a kérdésre válaszolnátok, akkor érdekelne!
Az a feladatotok, hogy a kérdésre válaszoljatok! Arra van az oldal. Nem a véleményetek kinyilvánítására, mert az senkit nem érdekel! Véleménye mindenkinek van, ha unatkoztok, lelkizzetek a barátaitokkal, ne engem fárasszatok!
111- Engem zavarnak a buta, okoskodó, gonosz, idegesítő emberek. Ha nem válaszolnék, még azt hinnék, hogy igazuk van, vagy nem tudom megvédeni magam.
Senki sem tökéletes! Biztos, hogy te is megtalálod a párod.
Kívánom, hogy légy boldog!
Köszönöm a kedves szavakat. :)
A kérdés eleve értelmetlen volt. Mivel sértőnek találta a jogos válaszaimat, ő is közéjük sorolja magát.
Ezeket az undorító embereket védi és meg van képük kikérni maguknak.
Mindjárt kedves leszek, azokkal akik beszólogattak, csak azért mert kövér vagyok.
Teljesen logikus lenne. :D
Ezeken már nem mérgelődök, csak nevetek a butaságaikon.
Ha valaki normális választ adott a KÉRDÉSEMRE, azokat mind megköszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!