Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Párt keresek, hátha? 8 éve...

Párt keresek, hátha? 8 éve vagyok egyedülálló, eddig egy kapcsolatom volt. Amióta betegségek miatt híztam 55kg-ot senkinek sem kellek. Társkeresőkön csak szexet akarnak tőlem. Már nagyon rossz egyedül, ezért megpróbálom itt is, hátha lesz valaki.

Figyelt kérdés

Mivel a sima orvos nem tudott segíteni, így magánorvoshoz járok, ezért köszönöm, de nincs szükség tanácsokra és rosszindulatú megjegyzésekre a fogyással kapcsolatban. Nem emiatt írok ide!

Szeretnék én is boldog lenni, ezért próbálkozom itt is.

28 éves, 159cm és 105kg vagyok, budapesti.

Hogy könnyebb és gyorsabb legyen részletezem, hogy kit is keresek.

Ne legyen túlsúlyos, mert lehet, hogy nem élne egészségesen és engem is csábítana a könnyebb életmódja. Fogyni szeretnék, elég ha én az vagyok.

Jó lenne, ha ő is egészségesen élne, edzene, esetleg együtt edzenénk, megosztanánk az egészséges receptjeinket..

Ne legyen kopasz, bajszos, szakállas, vállnál hosszabb érő a haja.

Legyen 26-36 éves, budapesti, kedves, lehessen vele mindenről beszélgetni, megfelelő EQ, IQ..

Írjak magamról is?

Mosolygós, barátságos, segítőkész, kedves, makacs, türelmetlen vagyok.

Szeretek főzni, kirándulni, olvasni, írni, múzeumba járni, sorozatokat nézni. Érdekel a művészet, leginkább a festmények. Szeretem az állatokat és próbálom óvni a természetet.

Ennyiből unalmasnak tűnhetek, de nem vagyok az. :D

Nem akarok senkit untatni, ha valakit érdekelni fogok, az majd úgy is ír.

2022. ápr. 10. 07:24
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/216 A kérdező kommentje:

Reménykedem, nem beképzelt vagyok.

Nem értem, hogy lehet ekkora gond férfit találnod, mikor velem is sokan kalandoznának, barátkoznak.

Vagy tőled sem akarnak komolyat?

Ha neked nincs önbizalmad, az nem az én hibám.

Ha te sem tetszel magadnak, te is próbálj meg lefogyni.

Én biztos, hogy nem fogok egyedül meghalni, mert le fogok fogyni és van elég barátom, akik mellettem állnak.

Kicsit lehetnél kedvesebb és lehet, hogy kevesebb gond lenne veled.

2022. ápr. 10. 18:19
 92/216 A kérdező kommentje:

Kérlek ne írj hülyeséget, ha nem tudod értelmezni a kérdéseimet és a válaszaimat. Jelentsd inkább a válaszadókat.

A sok buta ember tényleg így összetart? :D

2022. ápr. 10. 18:21
 93/216 A kérdező kommentje:
Ja már törölték a választ. :D
2022. ápr. 10. 18:22
 94/216 anonim válasza:

Az ilyen silány felhozatal miatt van annyi szingli nő.

Ne vedd magadra, gondolom te úgy sem ezeket keresed, ahogy egyik normális nő sem

Keresgélj több helyen. Járj olyan programokra, amik érdekelnek és ott hasonló érdeklődésű emberekkel találkozol.

Sok sikert az egészséges életmódhoz és a párkereséshez!

2022. ápr. 11. 06:28
 95/216 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nem gondolod, hogy a 8 éves egyedulleted oka nem a testi adottságaid? Jól mondod, rengeteg kövér lánynak van barátja/férje. Elképzelhető, hogy nem itt kell keresni a magány okát.. Talán neked is kicsit elfogadobbnak kellene lenni, és nem csak az alompasira hajtani. Ertem én, valóban nem vágysz sokra. Csak kb mindenben legyen nalad sokkal jobb. Szerintem itt kell keresni a 8 év okát.
2022. ápr. 11. 07:55
 96/216 A kérdező kommentje:

Mivel jobbak? Hogy egészségesek és nem kövérek?

Sok ember egész nap eszik, nasizik, mégis vékonyak. Van pár ilyen barátnőm. Ők miért jobbak nálam? Csak szerencsések!

Szerintem nincs sok kérésem a másik irányába. A belső sokkal fontosabb, azokat még nem is írtam.

Azért vagyok egyedül, mert a férfiak a vékony nőkkel sem akarnak komolyat, nem hogy velem és ezt a pár, alap dolgot nem szeretném lejjebb adni, mert akkor nem lenne szimpatikus a másik.

Nem az a lenyeg, hogy legyen valaki hanem, hogy jó legyen a kapcsolat.

2022. ápr. 11. 08:14
 97/216 anonim válasza:
Az utolsó mondatod nem stimmel. Te nem jó kapcsolatot szeretnél, hanem az utcán megjelenni egy jó pasival. Márpedig ehhez kevés vagy. Legalábbis nekem biztosan. És nem célom bántani téged. Tényeket kozlok. Véleményt mondok.
2022. ápr. 11. 08:22
 98/216 A kérdező kommentje:

Nem akarok parádézni, mivel magammal nem vagyok megelégedve.

Többször leírtam, hogy mit és miért keresek. Amihez semmi közötök! Nem a kérdésre válaszoltok. Egy, két emberen kívül, mindenki csak okoskodott és beszólogatott aminek semmi értelme!

Ezzel raktátok tele a kérdésemet, amire nem vagyok kíváncsi.

Ne aggódj nekem sem kellenél, mivel sem a kérdésemet sem a válaszaimat nem érted. Én is okoskodhatnék, hogy miért lehet ez.

2022. ápr. 11. 08:30
 99/216 anonim válasza:
A kérdező olyan pasit keres, akit Ő sem fogad el. Itt van a kutyus elkapálva. PARADOX.
2022. ápr. 11. 15:54
 100/216 anonim válasza:
Akkor leszek én a 100. comment. Sziasztok!
2022. ápr. 11. 16:00
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!