Párt keresek, hátha? 8 éve vagyok egyedülálló, eddig egy kapcsolatom volt. Amióta betegségek miatt híztam 55kg-ot senkinek sem kellek. Társkeresőkön csak szexet akarnak tőlem. Már nagyon rossz egyedül, ezért megpróbálom itt is, hátha lesz valaki.
Mivel a sima orvos nem tudott segíteni, így magánorvoshoz járok, ezért köszönöm, de nincs szükség tanácsokra és rosszindulatú megjegyzésekre a fogyással kapcsolatban. Nem emiatt írok ide!
Szeretnék én is boldog lenni, ezért próbálkozom itt is.
28 éves, 159cm és 105kg vagyok, budapesti.
Hogy könnyebb és gyorsabb legyen részletezem, hogy kit is keresek.
Ne legyen túlsúlyos, mert lehet, hogy nem élne egészségesen és engem is csábítana a könnyebb életmódja. Fogyni szeretnék, elég ha én az vagyok.
Jó lenne, ha ő is egészségesen élne, edzene, esetleg együtt edzenénk, megosztanánk az egészséges receptjeinket..
Ne legyen kopasz, bajszos, szakállas, vállnál hosszabb érő a haja.
Legyen 26-36 éves, budapesti, kedves, lehessen vele mindenről beszélgetni, megfelelő EQ, IQ..
Írjak magamról is?
Mosolygós, barátságos, segítőkész, kedves, makacs, türelmetlen vagyok.
Szeretek főzni, kirándulni, olvasni, írni, múzeumba járni, sorozatokat nézni. Érdekel a művészet, leginkább a festmények. Szeretem az állatokat és próbálom óvni a természetet.
Ennyiből unalmasnak tűnhetek, de nem vagyok az. :D
Nem akarok senkit untatni, ha valakit érdekelni fogok, az majd úgy is ír.
53as vagyok Persze, aki nem ért egyet a bunkó parasz..kkal az csak túlsúlyos lehet.
Komolyan mondom megáll az ész, hogy mennyi okos ember van itt. xD
61- Már írtam, hogy próbálkoztam maci férfiakkal is. Olvasd vissza.
Egyébként mert kövér vagyok, csak kövérrel lehetek? Ezt is kérdeztem.
Szerintem nem.
63- Kérdeztem? Akkor mit írnál egy 170kgosra? Olyanok is vannak és ők szeretik is magukat. ;)
64- Te is párt keresel? Így kell ezt csinálni. Sok sikert! :)
Zavar a butaság és a rosszindulat, de egyébként nem idegesítenek.
48 - Összefoglalva 60 egynéhány kérdés-választ: saját magadat rosszul pozicionálod be, és most nem a sulyproblemáidra gondolok itt elsősorban...az csak egy tünet.
Ülj le egy picit és gondolkodj, miért nem találsz párt. Ha megvan, akkor azon változtatni kell és ha ennek elhatározásáig eljutsz, és teszel is érte és el is érsz benne valamit(!) akkor lesz érdemes visszajönni ugyanezzel a kérdéseddel ide.
Most evezni próbálsz egy nem haladó hajóban - ennek így semmi értelme.
48 - Tényleg nem bántani akarlak, és nem is fogok írni többet. Más területen (tanulmányok) én is voltam kb. hasonló helyzetben.
A megoldás nem az volt, h. a tényeket figyelmen kívül hagytam és az álommelókra pályáztam a semmi nélkül, hanem bizony leültem, hogy ez így nem mehet tovább és jöttek szépen sorban a tettek: nyelvvizsga, jogi egyetem, szakvizsga és így tovább...majd egyszer csak ott lettem, ahová akkoriban vágytam...
66- Nagyon okosnak akarod magad feltűntetni.
Több gond is van a válaszoddal!
Nem ismersz engem, csak az itteni válaszaimból, amik nem voltak kedvesek, mert a sok "kedves" embernek válaszolnom kellett és feleslegesen megvédeni magam, amikor nem ez volt a kérdésem és senkinek semmi köze ahhoz, hogy miért híztam el. A kérdésem nem fogyásról szól!
Nem tudod milyen a személyiségem, így azt sem írhatod, hogy velem van a probléma.
Egyáltalán miért probléma a számotokra, hogy egy kövér lány, olyan párt keres, aki nem kövér?
Itt a világvége? Olyan hatalmas bűn ez? :D
A súlyomon kívül nincs semmi probléma velem.
Pszichológus vagy? Nem hiszem! Ha az is lennél, több beszélgetés kéne, hogy kiismerj.
Így kérlek ne írj ilyeneket, mert nincs értelme.
Inkább nézzétek meg a saját gondjaitokat, mert a válaszokból elég sok lehet nektek.
48- Ahogy az 58-as válaszomban is írtam:
"két férfinak fogsz így tetszeni jelenleg:
a) aki ismer és így fogad el" - Te ezt a változatot említed fel. Ezt én sem zártam ki...ugye?
Az a legnagyobb baj, hogy pont úgy reflektálsz, ahogy az alkoholisták általában teszik: tagadják, vagy lényegteleníteni próbálják a problémát. "Nem iszom", "1 hete nem ittam" - "pajzsmirigy", "orvoshoz járok", "nem ez volt a kérdés", "azért mert kövér vagyok?", "ennek mi köze hozzá"?", és így tovább....
Nagyon érdekellek, vagy szeretsz vitázni?
Tudom, hogy ennek a két típusnak tetszem, ez egyértelmű. Ezt meg is beszéltük, hogy nekem mindkettő megfelel.
Tudom mi a probléma és dolgozom rajta, azért írtam az orvost, hogy más is tudja.
Mi a baj azzal, ha jogosan megkérek mindenkit, hogy a KÉRDÉSRE válaszoljon? :D
Remélem most már minden világos, nem akarom még napokig magyarázni az egyértelműt.
Nem értem a férfiakat! Folyamatosan azt írják, hogy a nők mindenkinek szétteszik a lábukat és nem megbízhatóak. Ez a nő is bizonyítja, hogy nem így van, erre most ez a bajotok.
Hát mi folyik itt Gyöngyösön? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!