Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Párt keresek, hátha? 8 éve...

Párt keresek, hátha? 8 éve vagyok egyedülálló, eddig egy kapcsolatom volt. Amióta betegségek miatt híztam 55kg-ot senkinek sem kellek. Társkeresőkön csak szexet akarnak tőlem. Már nagyon rossz egyedül, ezért megpróbálom itt is, hátha lesz valaki.

Figyelt kérdés

Mivel a sima orvos nem tudott segíteni, így magánorvoshoz járok, ezért köszönöm, de nincs szükség tanácsokra és rosszindulatú megjegyzésekre a fogyással kapcsolatban. Nem emiatt írok ide!

Szeretnék én is boldog lenni, ezért próbálkozom itt is.

28 éves, 159cm és 105kg vagyok, budapesti.

Hogy könnyebb és gyorsabb legyen részletezem, hogy kit is keresek.

Ne legyen túlsúlyos, mert lehet, hogy nem élne egészségesen és engem is csábítana a könnyebb életmódja. Fogyni szeretnék, elég ha én az vagyok.

Jó lenne, ha ő is egészségesen élne, edzene, esetleg együtt edzenénk, megosztanánk az egészséges receptjeinket..

Ne legyen kopasz, bajszos, szakállas, vállnál hosszabb érő a haja.

Legyen 26-36 éves, budapesti, kedves, lehessen vele mindenről beszélgetni, megfelelő EQ, IQ..

Írjak magamról is?

Mosolygós, barátságos, segítőkész, kedves, makacs, türelmetlen vagyok.

Szeretek főzni, kirándulni, olvasni, írni, múzeumba járni, sorozatokat nézni. Érdekel a művészet, leginkább a festmények. Szeretem az állatokat és próbálom óvni a természetet.

Ennyiből unalmasnak tűnhetek, de nem vagyok az. :D

Nem akarok senkit untatni, ha valakit érdekelni fogok, az majd úgy is ír.

2022. ápr. 10. 07:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/216 anonim válasza:
Jaj ezek a kommentek.. Ne érd be kevesebbel. Jönni fog az az értelmes és mindenben megfelelő csávó. Csak legyen kitartasod.
2022. ápr. 10. 09:42
 32/216 A kérdező kommentje:
Nem neki írtam, hanem annak aki szerint, mindenkivel legyek és ne válogassak.
2022. ápr. 10. 09:42
 33/216 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves, értelmes válaszokat! :)
2022. ápr. 10. 09:43
 34/216 anonim válasza:
Lehet,hogy ritkán jutok nohoz, meg kover is vagyok...de nallam nincsennek az egekben az elvarasok. Nem irok 100 oldalt arrol,hogy hol tartózkodjon az illető, meg azt, hogy ne legyen dagi. Ez is csak 1 hulye liba aki lenezi az embertarsait akik nem utik meg a mércét!
2022. ápr. 10. 09:45
 35/216 A kérdező kommentje:

Amint már ötször kérdeztem, mi a nagy elvárás?

4-5 alap dolgot írtam. :D

Az meg a te bajod, ha igénytelen vagy. A stílusod alapján nem is érdemelsz senkit!

2022. ápr. 10. 09:46
 36/216 anonim válasza:

24# valaszolo vagyok.

26# valaszolo:En semmi rosszat nem írtam,szerintem egy macisabb pasival jobban járna:)!

Én sportosabb vagyok, de sajnos igen bámulnak az emberek ha valakinek molettebb/ducibb barátnője van.

Ezért szoktam csak szexkapcsolatot ducibb nővel létesíteni.

Van olyan duci nő akinek igenis hiányzik a szex.

Én meg oda figyelek rájuk,nőként tekintek rájuķ.

Nekem nincs bajom ha valaki duci.

2022. ápr. 10. 09:47
 37/216 anonim válasza:
Ha nem érdemlek senkit, akkor ez van.Nincsenek is normális nők ahogy látom!
2022. ápr. 10. 09:51
 38/216 A kérdező kommentje:
Amint látod a válaszokból és a válaszodból, a férfiakkal is baj van.
2022. ápr. 10. 09:53
 39/216 anonim válasza:

ma 09:53 Mas nevében nem beszelek. Nem tudom, hogy baj van-e velük vagy sem.

Viszont én tudok 1 olyan dolgot amit sokan nem. Bocsánatot kerni :) Túl lőttem a célon. Kedves kérdező, ne haragudj.

2022. ápr. 10. 09:58
 40/216 anonim válasza:

Nem értem mi itt a háború tárgya. A kérdező kiírt egy kérdést, és ahelyett hogy lenne 4-5 értelmes comment, van 40 ami vitából áll. Annak aki folyton beleállt a kérdezőbe: Már meg ne haragudj, de mi a fasz közöd van ahhoz, hogy másnak mi az elvárása? Vele akarsz lenni? Nem. Akkor meg nem mindegy?

Aki azt mondja hogy a kövér nők csak a szexre jók, és amúgy szégyellik őket, az úgy ahogy van hülyeség, a legtöbbször sokkal jobban tudnak szeretni, megbecsülni valakit, csak az emberek meg sem adják neki az esélyt, mert van túlsúly.

Kérdező, téged is kijavítanálak, nem minden túlsúlyos ember igénytelen, ez a két dolog nem ugyanaz. Nem egy ismerősöm van, akin van 20-30 kiló plusz, és egyébként pedig ápolt haj, száj, test stb, jól öltözködik és a személyisége is toppos.

Hogy miért mindig gyakorin gyűlnek össze az utálkozó, toxic emberek...

2022. ápr. 10. 10:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!