Párt keresek, hátha? 8 éve vagyok egyedülálló, eddig egy kapcsolatom volt. Amióta betegségek miatt híztam 55kg-ot senkinek sem kellek. Társkeresőkön csak szexet akarnak tőlem. Már nagyon rossz egyedül, ezért megpróbálom itt is, hátha lesz valaki.
Mivel a sima orvos nem tudott segíteni, így magánorvoshoz járok, ezért köszönöm, de nincs szükség tanácsokra és rosszindulatú megjegyzésekre a fogyással kapcsolatban. Nem emiatt írok ide!
Szeretnék én is boldog lenni, ezért próbálkozom itt is.
28 éves, 159cm és 105kg vagyok, budapesti.
Hogy könnyebb és gyorsabb legyen részletezem, hogy kit is keresek.
Ne legyen túlsúlyos, mert lehet, hogy nem élne egészségesen és engem is csábítana a könnyebb életmódja. Fogyni szeretnék, elég ha én az vagyok.
Jó lenne, ha ő is egészségesen élne, edzene, esetleg együtt edzenénk, megosztanánk az egészséges receptjeinket..
Ne legyen kopasz, bajszos, szakállas, vállnál hosszabb érő a haja.
Legyen 26-36 éves, budapesti, kedves, lehessen vele mindenről beszélgetni, megfelelő EQ, IQ..
Írjak magamról is?
Mosolygós, barátságos, segítőkész, kedves, makacs, türelmetlen vagyok.
Szeretek főzni, kirándulni, olvasni, írni, múzeumba járni, sorozatokat nézni. Érdekel a művészet, leginkább a festmények. Szeretem az állatokat és próbálom óvni a természetet.
Ennyiből unalmasnak tűnhetek, de nem vagyok az. :D
Nem akarok senkit untatni, ha valakit érdekelni fogok, az majd úgy is ír.
Nekem volt több elég duci szexpartnerem és barátnőm is. Még nálad jóval teltebb is.
Ami nagyon fontos, hogy hogyan állsz magadhoz, tudod e magadat így szeretni és el tudod e hinni, hogy a másik szeret így és "nem csak azért van veled, mert nem talál jobbat"...
Simán találhatsz párt, elég sok nálad ducibb lánynak is van barátja, sőt férje is.
Mi nem passzolnánk, mert szeretem az édességet és senkiért nem mondanék le erről (nem drogozom, nem iszom meg semmi ilyesmi, ez az egy amit kiélvezek) nekem van egy kis pocakom, nem vagyok sportos, nem is járok sportolni (bár majd úszni akarok, de nem a sport miatt)......
Haramdszor írom, hogy semmi rosszindulat nincs ebben.
De ha komolyan gondoltad azt, hogy lesz olyan pasi aki edz, egészségesen él, stb stb stb miközben te 159/105 vagy az erősen optimista dolog.
Azért mondtam, hogy tedd rendbe az életed meg az egészséged és válogathatsz olyanok közül akiket most összeírtál most nekünk.
Senki nem bánt, nem trollkodik, nem rosszindulatú. Egyszerűen csak nevetséges vagy 105 kilósan ilyen elvárásokkal.
De mivel láthatóan sem az öntudatod sem az önbzalmad nem érintette a pajzsmirigy probléma és tükör sincs otthon így tényleg sok sikert kívánok.
Jól gondoltam, hogy egy ember írja ezeket.
Sok kövér nőnek van vékony, vagy sportos párja. Akkor velük csoda történt?
Én sem a rossz szokások miatt híztam el, akkor miért legyek olyannal, aki saját maga miatt hízott el?
Egészségesen élek és próbálok változtatni.
Egyébként rengeteg jóképű sportos férfi, még személyi edzők is írtak az évek során, hogy tetszem nekik, legyen barátság extrákkal.
Ha szexelnének velem és tetszem nekik, akkor miért nem akarnak kapcsolatot?
Mert szégyellik. Most nem ez a divat.
Szóval nem kell az a duma, hogy nem kellünk senkinek.
Így már érthető?
Megint leírom, hátha most már megérted: kérlek ne írj többet, mert nem igaz amit írsz és nem is hasznos a számomra!
A "meg akarnak dugni" és amit te keresel az két külön dolog.
De tényleg sok sikert, ne idegeskedj. Lesz bőven aki felnyalja az egodat még jobban.
Egyébként köszi a témát, felhasználom ezt a következő blogomban ami az elvárásokról és a tükörről szól.
:) Szép napot! :)
Szerinted nem értem, hogy nem ugyanaz? Írtam is, hogy kapcsolatot keresek.
Te viszont nem értetted a válaszaimat, pedig jól kifejtettem őket.
Nem írom le megint. :D
Szerintem ne írj és okoskodj semmilyen témában, mert nem vagy elég intelligens ahhoz. A kérdésem és a válaszom se oszd meg sehol, mert nem az ilyen szintű embereknek írtam!
Szia írtam:)
Hátha!:)
A 40 éves tesi tanár? Szerintem nála ez fétis, így vele inkább nem próbálkozom.
Köszönöm a tanácsot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!