Párt keresek, hátha? 8 éve vagyok egyedülálló, eddig egy kapcsolatom volt. Amióta betegségek miatt híztam 55kg-ot senkinek sem kellek. Társkeresőkön csak szexet akarnak tőlem. Már nagyon rossz egyedül, ezért megpróbálom itt is, hátha lesz valaki.
Mivel a sima orvos nem tudott segíteni, így magánorvoshoz járok, ezért köszönöm, de nincs szükség tanácsokra és rosszindulatú megjegyzésekre a fogyással kapcsolatban. Nem emiatt írok ide!
Szeretnék én is boldog lenni, ezért próbálkozom itt is.
28 éves, 159cm és 105kg vagyok, budapesti.
Hogy könnyebb és gyorsabb legyen részletezem, hogy kit is keresek.
Ne legyen túlsúlyos, mert lehet, hogy nem élne egészségesen és engem is csábítana a könnyebb életmódja. Fogyni szeretnék, elég ha én az vagyok.
Jó lenne, ha ő is egészségesen élne, edzene, esetleg együtt edzenénk, megosztanánk az egészséges receptjeinket..
Ne legyen kopasz, bajszos, szakállas, vállnál hosszabb érő a haja.
Legyen 26-36 éves, budapesti, kedves, lehessen vele mindenről beszélgetni, megfelelő EQ, IQ..
Írjak magamról is?
Mosolygós, barátságos, segítőkész, kedves, makacs, türelmetlen vagyok.
Szeretek főzni, kirándulni, olvasni, írni, múzeumba járni, sorozatokat nézni. Érdekel a művészet, leginkább a festmények. Szeretem az állatokat és próbálom óvni a természetet.
Ennyiből unalmasnak tűnhetek, de nem vagyok az. :D
Nem akarok senkit untatni, ha valakit érdekelni fogok, az majd úgy is ír.
Igaz, hogy nem szoktak.
Sok sikert a párkereséshez! :)
Hol írtam, hogy igénytelen?
Annak írtam, akinek minden mindegy, csak találjon valakit.
Én nem utálom egyik testalkatot sem, mindenki legyen olyan, ahogy jól érzi magát.
Viszont a kö.ög embereket senki sem szereti, csak a hasonlóak.
Mint minden kövér nős kérdésnél sajnos idejöttek megmutatni az EQ, IQ szintjüket. :D
#46 vagyok
Már*
Járnak*
Ha valaki le akar fogyni, akkor gondolom ő is mindent megtesz.
Nem hiszek a nagy Ő-ben, mivel senki sem tökéletes.
Nem csak egy ember van, aki jó neked.
Az én kérdésem az, hogy csak a vékony emberek válogathatnak?
A kövéreknek legyen minden mindegy? :D
Szia nekem így a leírás alapján bejössz.
Nekem is lenne azonban egyetlen elvárásom - ugye ha Neked van, akkor ha kölcsönös,korrekt kapcsolatot akarsz, nekem is lehet - és nem száz dolgot kérek, mindössze -hogy Téged idézzelek "miindossze egy alap dolgot írok" (ld.36-os válaszod): FOGYJ LE!
Ha ez részedről vállalható, akkor írj és keress csak, ha nem akkor ne is írj.
Ezek gondolják magukat embernek és férfinak.
Az oldal 80%a belőlük áll, itt sírnak, hogy nem találnak normális lányokat, majd egymást támogatják, hogy a nők a hibásak. :D
Ezeken csak nevetni lehet, ne vedd őket komolyan! :)
49 Te most vicces próbálsz lenni, vagy bunkó? Mert egyik se volt jó.
Amint írtam, mindent megteszek a cél érdekében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!