Párt keresek, hátha? 8 éve vagyok egyedülálló, eddig egy kapcsolatom volt. Amióta betegségek miatt híztam 55kg-ot senkinek sem kellek. Társkeresőkön csak szexet akarnak tőlem. Már nagyon rossz egyedül, ezért megpróbálom itt is, hátha lesz valaki.
Mivel a sima orvos nem tudott segíteni, így magánorvoshoz járok, ezért köszönöm, de nincs szükség tanácsokra és rosszindulatú megjegyzésekre a fogyással kapcsolatban. Nem emiatt írok ide!
Szeretnék én is boldog lenni, ezért próbálkozom itt is.
28 éves, 159cm és 105kg vagyok, budapesti.
Hogy könnyebb és gyorsabb legyen részletezem, hogy kit is keresek.
Ne legyen túlsúlyos, mert lehet, hogy nem élne egészségesen és engem is csábítana a könnyebb életmódja. Fogyni szeretnék, elég ha én az vagyok.
Jó lenne, ha ő is egészségesen élne, edzene, esetleg együtt edzenénk, megosztanánk az egészséges receptjeinket..
Ne legyen kopasz, bajszos, szakállas, vállnál hosszabb érő a haja.
Legyen 26-36 éves, budapesti, kedves, lehessen vele mindenről beszélgetni, megfelelő EQ, IQ..
Írjak magamról is?
Mosolygós, barátságos, segítőkész, kedves, makacs, türelmetlen vagyok.
Szeretek főzni, kirándulni, olvasni, írni, múzeumba járni, sorozatokat nézni. Érdekel a művészet, leginkább a festmények. Szeretem az állatokat és próbálom óvni a természetet.
Ennyiből unalmasnak tűnhetek, de nem vagyok az. :D
Nem akarok senkit untatni, ha valakit érdekelni fogok, az majd úgy is ír.
Miért ne fogadnám el?
Mire gondolsz?
Elegánsan lerendezed a kérdést azzal, hogy pajzsmirigy miatt híztál el.
Pajzsmirigy alulműködésem van, emellett pco-m és IR-em. Lefogytam, évek óta tartom a 60 kilót.
"Támogassuk egymást receptekkel, edzéssel"
Nyilván te olyan solat edzel, ha 100 kiló fölött vagy.
Szimplán csak nem jönnek be a kövér emberek, ahogy kb senkinek sem, magadnak viszont felmentéseket keresel. Gáz.
Amint írtam, nem a betegségemről van szó.
Ez itt nem a pajzsmirigy betegek gyűjtőhelye, hogy itt sztároljátok magatokat, mert senki sem kíváncsi rá! Én tudom, hogy mióta tart a betegség, hogy mi a gond és miért nem sikerült eddig lefogyni.
Azt is írtam, hogy ez nem tartozik rátok. Nem tudom miért nem lehet a kérdésre válaszolni?!
Honnan veszitek a bátorságot, hogy idegenként kérdőre vonjatok?!
Képzeld minden nap edzek. Még futópadom is van. Hűha, nagy dolog.
A betegségem csak azért írtam, hogy ne jöjjenek a fogyással kapcsolatos okoskodók, sajnos így sem lehetett elkerülni titeket.
Aki nem a kérdésre válaszol, az ne írjon, mert csak az időmet húzzátok és elfoglaltátok hülyeségekkel a kérdésemet!
Nyilván több kell.
Azt mondom, hogy ezt a kérdező nem teszi meg, hisz 8 éve kövér.
Még hányszor írjam, hogy nem 8 éve. 8 éve vagyok szingli.
Még a kérdést sem tudod értelmezni, de itt okoskodsz.
Megáll az eszem.
Azért írjuk, mert elvárod, hogy a párod egészséges, edzett, sportos legyen, míg te nem teszel magadért semmit, 8 éve.
Kicsit pofátlan elvárás. Szerintem.
Amint írtam, nem 8 éve tart, nem az életmódom miatt híztam el és mindent megteszek, hogy rendbe tegyem magam. Nem is tartozik rátok!
Nem értem akkor minek kell beszólogatni?
Még hányszor írjam, hogy aki nem a kérdésre válaszol és nem tudja értelmezni, az ne írjon?!
Kit érdekel, hogy te mit akarsz.
Véleményezünk, mert kiírtad a kérdést és mert ez is fontos része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!