Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért van az itt gyakorin...

Miért van az itt gyakorin hogy aki itt keres párt az mind jóképű, fiatalos, humoros, és azt állítja magáról hogy ő a főnyeremény?

Figyelt kérdés
Most elsősorban mint férfi kérdezem az itt tartózkodó férfi/női kommentelőktől ezt, de kérdezhetném a másik nemről is ugyanezt más szövegkörnyezetben. Szóval egy hete elkezdtem bújni ezt a részét a gyk.-nak, és minden eggyes párkereséses leírás férfi részről olyan volt mint valami önóda zengés, mindenki jóképű, okos, inteligens, odaadó, mélyérzésű, biztos egzisztenciával, ez most komoly, tényleg van olyan aki beveszi ezt, vagy ezek az emberek tényleg elhiszik azt magukról amit írnak, mert akkor nem tudom hogy süllyedhetnek erre a szintre hogy a gyk.-n keressenek párt, a hab a tortán pedig amikor valaki megmeri kérdőjelezni az állításaikat, akkor aztán robban a bomba, ugyan ezt meglehet kérdezni a másik nem párkeresési szekciójánál, miért nem tudják megkönnyíteni a másik fél dolgát és megspórolni a csomó pofára esést és kellemetlen szituációt amikor mondjuk személyes találkozóra terelné valamelyik fél az ismerkedést, miért kell magukat és másikat is átverni, bepalizni, aztán pofára esni, tiszta idiotizmus, vagy csak én látom rosszul🤔?

2020. dec. 20. 12:43
1 2
 11/17 anonim válasza:
Ez kb olyan mint az autóhirdetésben a Svájci nyugdíjas orvos tulaj, nemdohányzó, garázsbantartott stb. .
2020. dec. 20. 14:35
 12/17 anonim válasza:
En plusz vékony sportos is vok
2020. dec. 20. 15:02
 13/17 anonim válasza:
Azért, mert ha még tudják is az emberek, hogy ez így jó eséllyel nem 100%-ig igaz, de valami valóságalapja azért csak van, és még ha "le is hámozod" a "szépítéseket", még akkor is van némi esély arra, hogy valami jót is találsz. De ha már eleve úgy kezdi valaki, hogy ő ilyen meg olyan szar, akkor később mi lesz? Ez olyan, mint egy alkudozás: ha egy termék ára mondjuk 500 forint, és te 600-ért kínálod, akkor lehet, hogy le fogják alkudni 550-re, de még akkor is nyersz 50 forintot. Ha viszont 500-ért adod, akkor nem nyersz rajta semmit. Lehet, hogy sántít a példa, de ha túlzol is a bemutatkozáskor, még mindig van miből "lealkudni". Másrészt gondolj bele abba, hogy ha valaki kapásból negatívumokkal indít, azt mennyire önbecsmérlő embernek fogják tartani.
2020. dec. 20. 15:29
 14/17 anonim válasza:

Mindenki igy csinalja.

Ha toled megkerdezi egy no/ferfi hogy mondj nehany dolgot magadrol akkor mit mondasz? Azt hogy bezarkozo tipus vagy es mcdonaldsban mosogatsz?

Nyilvan te is a pozitivumokat emlitened.

Ez mindenre igaz. Ha autot adsz el akkor nem azt irod hogy rozsdas az alja es mindjart lejar a muszaki hanem hogy elso tulajdonostol kevesett futott.

2020. dec. 20. 18:35
 15/17 anonim válasza:
#14: Én például ezt mondom. Akit érdeklek, az ennyitől nem fog továbbállni. Aki meg igen, azért nem kár, annyit is ér. ;)
2020. dec. 20. 18:36
 16/17 anonim válasza:
#15: Ez szép (elvben), csak ne feledkezzünk el a kettős mércéről az elvárások terén. Pl. egy zárkózott nőt sokkal könnyebben elfogadnak a férfiak, mint egy zárkózott férfit a nők. Vagy ha te nőként azt mondod, hogy 25 évesen tapasztalatlan vagy, a férfiak többsége azt fogja mondani, hogy "nem baj, legalább nem ment át rajtad a fél város"; ha férfiként mondod ugyanezt, a nők többsége minimum csodálkozni fog, vagy egyenesen azt fogja gondolni, hogy valami baj van veled, és esélyt sem fog adni a megismerésedre.
2020. dec. 20. 18:50
 17/17 anonim válasza:
#16: Ez igaz, de én férfi vagyok, lol. Én írtam fentebb egy kommentet pont erről.
2020. dec. 20. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!