Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kinek mennyit sikerült eddig...

Kinek mennyit sikerült eddig nyernie kaparós sorsjegyen? Főnyeremény tényleg létezik, vagy bármi ami 1-2 ezernél nagyobb tétel?

Figyelt kérdés

2020. okt. 25. 07:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nyertem már 2*5000 ftot :'D örültem neki nagyon!
2020. okt. 25. 07:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Black Jack 5 milliós nyeremény biztosan létezik.
2020. okt. 25. 07:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"A szerencsejáték a vesztesek sportja"

- Qui-Gon Jinn, Jedi-mester

(egyébként én is hallottam már olyanról, aki főnyereményt kapart)

2020. okt. 25. 10:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Anyám lottózóban dolgozik 30 éve.

Ezidő alatt kapartak le előtte 3, 5 és 10 milliós sorsjegyet is.

Illetve váltottak ki nála 3-4x telitalálatos lottót.

Volt akin nagyon látszott, hogy nagyon szegények, 500ft-ért játszottak 2 mező gépi skandit.

Valami 100x millió ft körüli nyeremény volt, de nekik 1 millió is nagyon sokat jelentett volna.

Azóta nem látta őket.

Egy másik ember a hatoson nyert 350 millió körül, egyedül.

Ő azóta is visszajár, százezrekért játszik hetente, mert unatkozik, nincs senkije, és a pénz sem tette boldogabb emberré.

Viszont nem is igényes ember, 3 millióért vett autót és 25 ért lakást. És ugyan úgy egyéni vállalkozó már évek óta, mert ez a hobbija is.

Azért írtam le ezeket, mert igenis létezik nagynyeremény, de erre az esély iszonyatosan kicsi. Sokmillió az egyhez, lottónál még több!

Viszont azt sem merem kizárni, hogyha netán nagyonsok milliárd összegyűlt már, és nem volt telitalálatos, lehet, hogy papíron 1 mégis lesz, és nullázzák az összeget.

Aztán ki tudja, állítólag szigorú ellenőrzések vannak, és az át nem vett nyereményeket újra ki kell osztaniuk további nyeremények formájában. Ezért szoktak lenni autó sorsolások meg plusz milliók csak úgy...

Illetve még egy dolog.

Annyira ki van számolva a matek, hogyha tudnának is csalni, sem érné meg.

Nekik az sem baj, ha minden héten elvinné valaki a főnyereményt, mert úgy van kiszámolva, hogy az összes bevételnek x%-ka megy a nyereményalapba.

Plusz kifizetnek minden költséget, alkalmazott, adók, stb...

És még így is rengeteg rengeteg pénz megmarad.

A főnyeremény töredéke csak a profitjuknak.

Összességében úgy zárnám a sztorimat, hogy lehet játszani, csak nem érdemes, mert az esély szinte nulla, arra, hogy sok milliós nyereményt húzzon be valaki.

Ha netán valakinek mégis sikerül, arra kérem, hogy ne bolondítsa meg az összeg, és ne szórja el, mert abból a depresszióból sosem fog kijönni, amikor kiderül, hogy elfogyott a pénz és újra vissza kell menni dolgozni, hogy ne haljon éhen.

Fektesse be nagyon stabil dolgokba a nagyját és éljen luxusban, de a kamatokból!

2020. okt. 25. 14:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam néha Lottózni, talán 1x volt egy hármasom és 2-3 alkalommal kettes találat. Black Jack 2x-3x már vettem egy egész bontatlan csomaggal. Általában a fele pénz jön vissza a Black Jack-nél nyeremémyként, a másik fele bukta. Ha véletlen nyernék megpróbálnék nem venni luxus dolgokat ami nagyon nehéz és ingatlanba fektetnék így biztosítva magam és családom jövőjét. A bérleti díjakból pedig nagyon jól megélnénk.
2020. okt. 27. 05:51
 6/10 sztbali válasza:
100%
Nekem 50e volt a legnagyobb nyereményem egy Fáraók kincse sorsjeggyel. Ritkán játszom, de szerintem létezik többmilliós telitalálat.
2020. okt. 27. 14:35
 7/10 A kérdező kommentje:

Közben eszembe jutott, hogy egy jó barátom nagyszülei 3 autót is elhoztak autós nyereménybetéten (persze régebben). Nekem eddig 5e a rekord, de már annak is örültem! :D

Egyébként Mr.Beastnek van több sorsjegyes videója youtube-on, ott is nagyjából az jön ki, hogy még ha nyersz is, általában mindig kevesebb jön vissza.

2020. okt. 28. 07:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig életemben egyszer vettem többfajta kaparós sorsjegyet, 5 vagy 6 darabot(Románia), azoknak az értékét ott helyben visszanyertem 2 sorsjegyen. De ennyi. Sokszor szívesen kipróbálnám, de nagy pénzkidobásnak gondolom.

Viszont.. ha nyernék, biztos, hogy először én is vennék belőle luxiscikkeket, viszont ingatlanba fektetném be, valamint, lehet, hogy megpróbálkoznék néhány részvénnyel is(bár ez utóbbi most csak hírtelen ötlet).

2020. nov. 5. 13:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezer éve kaparok, de csak heti egy-kettőt és a legolcsóbbakat.

Eddig legnagyobb nyereményem 10 ezer forint volt, illetve 5000, 6000, 8000 egyszer. 2-3 ezer forintos nyeremények vannak néha, de inkább 500,800,1000 a jellemző.

Nem érdemes sokat költeni rá, nem is igazából a pénzért játszomx hanem az adrenalinbombáért :D aztán ha 5 éve lekaparok egy tízezrest, akkor már nagy az öröm

2020. nov. 5. 22:57
 10/10 Jus84 válasza:
2010v 2011-ben nyertem a "Buksza" sorsjegyen 1 hónapon belül 2x 27e ft-t. Ez nálam rekord volt. 🍀
2023. jún. 18. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!