Létezik olyan oldal, ahol támogatást lehet gyűjteni másoktól, ahová adományokat küldhetnek?
Ha valaki a kormányra fogja a saját életképtelenségét az szerintem nagyon szánalmas és egy fillért se adakoznék neki. Érdekes, hogy a többi huszonéves meg tudja csinálni azt amit Te nem.
Kirakhatod a számlaszámodat bárhová, de nem hiszem, hogy ezzel a "Kormány miatt rossz az életem" dumával sok pénzt kalapoznál őssze.
Jót röhögtem rajtad és így a napom is jól indult.
Nyiss egy gofundme-t, de ne felejtsd el beleírni, hogy a KORMÁNY MIATT vagy szerencsétlen.
Így talán megesik rajtad pár ember szíve, akiknek ugyan az a kormányuk van, mégsem "kényszerülnek" a neten koldulársa.
#4 Meg tudod mondani mi a neve?
A többieknek "köszönöm" a propagandát, szerintem maradjatok a politika kategória berkein belül és ott éltessétek a kormányt, mindenki jobban jár.
Félreértettél teljesen. Nem a kormányt éltetjük. Én legalábbis biztosan nem. Reggelig tudnám sorolni a kormány hibáit és hibás intézkedéseit.
Én inkább téged hibáztatlak, hogy nem tudsz alkalmazkodni a helyzethez, nem tudod kihozni belőle azt, hogy egy minimális szinten hasznos ember legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!