Miért van az itt gyakorin hogy aki itt keres párt az mind jóképű, fiatalos, humoros, és azt állítja magáról hogy ő a főnyeremény?
Figyelt kérdés
Most elsősorban mint férfi kérdezem az itt tartózkodó férfi/női kommentelőktől ezt, de kérdezhetném a másik nemről is ugyanezt más szövegkörnyezetben. Szóval egy hete elkezdtem bújni ezt a részét a gyk.-nak, és minden eggyes párkereséses leírás férfi részről olyan volt mint valami önóda zengés, mindenki jóképű, okos, inteligens, odaadó, mélyérzésű, biztos egzisztenciával, ez most komoly, tényleg van olyan aki beveszi ezt, vagy ezek az emberek tényleg elhiszik azt magukról amit írnak, mert akkor nem tudom hogy süllyedhetnek erre a szintre hogy a gyk.-n keressenek párt, a hab a tortán pedig amikor valaki megmeri kérdőjelezni az állításaikat, akkor aztán robban a bomba, ugyan ezt meglehet kérdezni a másik nem párkeresési szekciójánál, miért nem tudják megkönnyíteni a másik fél dolgát és megspórolni a csomó pofára esést és kellemetlen szituációt amikor mondjuk személyes találkozóra terelné valamelyik fél az ismerkedést, miért kell magukat és másikat is átverni, bepalizni, aztán pofára esni, tiszta idiotizmus, vagy csak én látom rosszul🤔?2020. dec. 20. 12:43
1/17 anonim válasza:
Az ismerkedés kategória ismerkedésre szolgál. Ha kérdésed van, más kategóriába írd ki!
2020. dec. 20. 12:52
2/17 anonim válasza:
És az miért van, hogy értelmezhetetlen barokk körmondatban fogalmazod meg a mondókádat?
2020. dec. 20. 12:54
3/17 A kérdező kommentje:
#1 Akkor szerinted hova kellene kiírnom azt hogy a gyk.-n ismerkedni akarók miér ilyen önelvakultak
#2 Bocsánat ha túl terjengős lett volna, vagy éppenséggel szerte széjjel ágazó, kérdésem előtt olvastam egy hasonlóan megírt "hírdetést" és annyira sütött róla hogy kamu, hogy egyszerűen kikívánkozott belőlem ez a kérdés, majd legközelebb írok a kérdés előtt vázlatot is.
2020. dec. 20. 13:01
4/17 A kérdező kommentje:
Az elsőnek, nem bunkózni akartam, de tényleg akkor szerinted hova kellett volna kiírnom?
2020. dec. 20. 13:02
5/17 anonim válasza:
Túl sok időd van agyalni és ítélkezni.
2020. dec. 20. 13:16
6/17 anonim válasza:
A felnőtt párkapcsolatok kategóriában valahová.
2020. dec. 20. 13:21
7/17 anonim válasza:
Hmm.
Te reagálnál egy olyan hírdetésre, hogy rohadt krumpli kapható?
Vagy inkább arra, hogy kiváló minőségű, kézzel válogatott burgonya eladó.
2020. dec. 20. 13:24
8/17 A kérdező kommentje:
Tényleg sok időm van manapság ez jogos, én nem itélkezni szeretnék, csak szeretném tudni hogy milyár a fejükben amikor még néha magukat is becsapva valótlanságolat írnak magukról, miért nem lehet őszinténwk lenni, nem lehet mindenki Brad Pritt, vagy befektető, hat kockával, meg 50 bicóval, de ezzel nincs is baj, csak nekem hihetetlen hogy itt minden második pár kereső min 8/10esnek vallja magát?
2020. dec. 20. 13:25
9/17 anonim válasza:
Markering alapfokon. Kiírja, hogy humoros, meg fiatal, meg biztos anyagiak. De nem írja ki, hogy 120 kiló, hogy mamahotel, meg pattanásos. Szóval mindenki csak a pozitívumokat említi, a nwgatívumokat nem. De szerintem ez teljesen természetes, én is így csinálnám.
2020. dec. 20. 13:46
10/17 anonim válasza:
Ha én ismerkedős kérdést teszek fel, akkor a leírásba a negatív tulajdonságaimat emelem ki. Ez szokott működni néha, mert az őszinteséget honorálják. Leírom, hogy dagadt vagyok, sokszor kanos és agyban kicsit beteg. A nagy számok törvénye alapján mindig van legalább egy csaj, aki üzen így is.
2020. dec. 20. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!