Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha a pénz nem boldogit,miért...

Ha a pénz nem boldogit,miért álmodozik sok ember a lottó főnyereményröl?

Figyelt kérdés
2020. nov. 29. 16:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Mert a pénzt felhasználhatod olyan dolgokra, amik boldogítanak. Utazás, hobbik, felújítás, stb.
2020. nov. 29. 16:48
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Mert ugyan a pénz önmagában nem boldogít, de teljesen pénz nélkül nem lehet boldogulni, illetve a legtöbb mindenhez azért kell pénz!
2020. nov. 29. 16:50
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Mivel a legtöbb ember számára a pénz alapfeltétele a boldogságnak.
2020. nov. 29. 16:52
 4/15 anonim ***** válasza:
46%

Mert önmagában nem boldogít, de tök jó lenne, ha a boltban nem kéne több percig bámulni egy terméket, hogy annyira szeretném, de nem fér bele a kiadásba, ha még albérletet is szeretnék fizetni.

Jó lenne, ha 20°C lenne a lakásban minimum, de az már nagyon látszana a számlákon.

Jó lenne, ha közel a 30-hoz elmehetnék legalább 1x egy minimum egyhetes nyaralásra.

Jó lenne, ha tudnám fizetni a magánfogászatot, mert gyerekként annyira állba vert az apám, hogy tönkrement az állkapocs-ízületem és bizony azt sem ingyen csinálják meg.

Jó lenne, ha egyáltalán egy doboz fejfájás-csillapítót vehetnék a migrénemre, de hónapok óta lebeszélem magam róla, mert ami használna az drága.

2020. nov. 29. 16:56
 5/15 anonim ***** válasza:
48%

Ezt kikérem magamnak. Engem boldogít a pénz. Imádok ránézni a számlámra és látni, hogy egyre magasabb szám áll rajta egyre nagyobb ütemben.

Viszont ez önmagában nem elég a boldogsághoz. Sőt, még ha eléred, boldog is csak addig vagy, amígy veszteség nem ért és rájöttél, hogy abban az időszakban boldog voltál.

2020. nov. 29. 17:22
 6/15 anonim ***** válasza:
50%
engem is boldogít a pénz, főleg a tudat, hogyha netán holnap kirúgnak, akkor a következő 3 évben élhetek ugyanezen a színvonalon, mint most is.
2020. nov. 29. 18:01
 7/15 anonim ***** válasza:
44%

Jó lenne megnyerini,soha többé nem kéne gondolkodnom hogy mit akarok kezdeni magammal?

Lehetnék nagyon lusta,életem végéig megélnék belőle, legfontosabb olyan embereken segítenék akik nehéz sorsúak nem azzal hogy adok nekik x milliókat ha nem szépen segítenék talpra állni és vissza térni az életbe stb...

Annál jobb nincs az életben ha láthatod más ember mosolyát.

2020. nov. 29. 18:26
 8/15 anonim ***** válasza:

Mert:

A, népünk irigy a másikkal szemben, így ha neki lehet, akkor nekem is lehet, jár;

B, 1× ki szeretné mindenki ezt próbálni, mert sokan azt gondolják, hogy velük ez (a kérdésben kiírt dolog) nem történik meg, és ők bizony jobbak lesznek...

2020. nov. 29. 18:29
 9/15 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon is boldogít, én tudok bánni a pénzzel szóval nekem elég lenne életem végéig. Végre boldog életem lenne, meg élném az életet nem pedig csak a hulyesegbol állna minden.
2020. nov. 29. 19:02
 10/15 anonim ***** válasza:
88%
Ha annyi pénzem lenne hirtelen, mint ami most van az ötös lottón, végre úgy élhetnék, kompromisszumok nélkül és ott, ahol akarok. Tehát boldog lennék. Most ezeket a vágyaimat a pénz hiánya miatt nem tudom megvalósítani. Tehát engem boldogítana annyi pénz.
2020. nov. 29. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!