Ha a pénz nem boldogit,miért álmodozik sok ember a lottó főnyereményröl?
Mert önmagában nem boldogít, de tök jó lenne, ha a boltban nem kéne több percig bámulni egy terméket, hogy annyira szeretném, de nem fér bele a kiadásba, ha még albérletet is szeretnék fizetni.
Jó lenne, ha 20°C lenne a lakásban minimum, de az már nagyon látszana a számlákon.
Jó lenne, ha közel a 30-hoz elmehetnék legalább 1x egy minimum egyhetes nyaralásra.
Jó lenne, ha tudnám fizetni a magánfogászatot, mert gyerekként annyira állba vert az apám, hogy tönkrement az állkapocs-ízületem és bizony azt sem ingyen csinálják meg.
Jó lenne, ha egyáltalán egy doboz fejfájás-csillapítót vehetnék a migrénemre, de hónapok óta lebeszélem magam róla, mert ami használna az drága.
Ezt kikérem magamnak. Engem boldogít a pénz. Imádok ránézni a számlámra és látni, hogy egyre magasabb szám áll rajta egyre nagyobb ütemben.
Viszont ez önmagában nem elég a boldogsághoz. Sőt, még ha eléred, boldog is csak addig vagy, amígy veszteség nem ért és rájöttél, hogy abban az időszakban boldog voltál.
Jó lenne megnyerini,soha többé nem kéne gondolkodnom hogy mit akarok kezdeni magammal?
Lehetnék nagyon lusta,életem végéig megélnék belőle, legfontosabb olyan embereken segítenék akik nehéz sorsúak nem azzal hogy adok nekik x milliókat ha nem szépen segítenék talpra állni és vissza térni az életbe stb...
Annál jobb nincs az életben ha láthatod más ember mosolyát.
Mert:
A, népünk irigy a másikkal szemben, így ha neki lehet, akkor nekem is lehet, jár;
B, 1× ki szeretné mindenki ezt próbálni, mert sokan azt gondolják, hogy velük ez (a kérdésben kiírt dolog) nem történik meg, és ők bizony jobbak lesznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!