Hogyan dolgozzam fel, hogy nem nyertem meg a főnyereményt lottón?
Figyelt kérdés
Az összes számot eltaláltam egy kivételével, ami egyel ment mellé. Azóta teljesen ki vagyok.2020. júl. 25. 22:37
1/9 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy legalább ez sikerült, van, aki egy életen át próbálkozik és még csak egyet sem talál el.
2/9 anonim válasza:
Úgy, hogy ezzel is csak nyertél és gazdagabb vagy. Érezd magad szerencsésnek inkább, mert semmit nem veszítettél.
3/9 anonim válasza:
Ahogy eddig is minden héten tetted. Cserébe most azért egy szép összeget nyertél. Én 100,- Ft-ot sem nyertem még soha.
4/9 anonim válasza:
Én ha a helyedben lennék, a seggemet a földhöz verném örömömben :DDD
Két és fél milla nem olyan rossz :)
Nekem csak egy kettesem van, de én ennek a 2275.- forintnak is örülök :D
5/9 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a pénzzel együtt boldogság is jött volna, hirtelen nagy felelősség zúdult volna a nyakadba.
6/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyi lett volna a főnyeremény
7/9 anonim válasza:
Annak örülj amit nyertél és nem annak, amit nem. Én hónapok óta semmit nem nyertem, mindig csak 1 találatom van.
8/9 Phoney válasza:
Vagy mondjuk értsd meg, hogy az „eggyel ment mellé” egy matematikai hazugság. A lottóban nincs olyan, hogy eggyel ment mellé. Vagy talált, vagy teljesen mellément. A lottóban a 44-től a 43 pont olyan távol áll, mint az 1.
Csak úgy néz ki, mintha közel lettél volna, de hidd el, hogy nem voltál.
9/9 anonim válasza:
Egyszerűen csak örülj annak amit nyertél, mert több millióan nem nyertek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!