Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valamikor újra előttem lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamikor újra előttem lehet a főnyeremény?

Figyelt kérdés

Mentem március 8.án Zoltán napon egyik ismerősömet meglátogatni és látom, hogy a padon ül egy nő, aki beszél telefonon, összefüggő mondatokban.

Ahelyett, hogy leállítanám és odamenném várok és a nő elmegy.

És bocsi utálom az érzelmeket, de én egy k*b*szott nagy hibát követtem el, hogy ezt a nőt elengedtem.

A nő nemcsak szép volt, összefüggő mondatokban beszélt, hanem állandóan dohányzott és egyetemre is járt, ezt a lehetőséget Isten adta nekem és nekem ő lett volna az igazi és minden jó lenne vele a szexről kezdve a dohányzásig és a beszélgetésekig, ha nem b*szt*m volna el a lehetőséget, régen volt, de még mindig k*rv* ideges vagyok emmiatt és eddig igaz találtam dohányos lányokat és egy lány konkrétan a barátnőm, de akkor is ő sem főnyeremény, mint ez a lány.

2020. márc. 21. 12:33
 1/8 Stark2000 ***** válasza:
100%
Stop it. Get some help.
2020. márc. 21. 12:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Pajtas, szedni kene a bogyokat. Ha elfogyott, irass fol ujat.
2020. márc. 21. 13:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Nektek meg el kellene takarodni.
2020. márc. 21. 13:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Tiltsák le az összeset
2020. márc. 21. 13:36
 5/8 anonim válasza:
100%
Legközelebb ne legyél nyuszi.
2020. márc. 21. 13:55
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
Vicces, hogy most itt játszod az alfahímet a válaszolóknak, ott meg tököd nem volt oda menni és ide jöttél sírni 😂
2020. márc. 21. 14:55
 7/8 anonim válasza:
Ne piszkáld szerencsétlent.
2020. márc. 21. 15:09
 8/8 anonim ***** válasza:
84%
Jaj, bogaram... hiaba irsz nekem anyazos privatot, attol meg csak egy szanalmas nyuszika maradsz, nagyon de nagyon messze attol a macso ferfiallattol, akinek mutatni akarod magadat. Ertem en hogy uncsi otthon az iskola meg a hasonlo okos, tulkepzett kispajtasaid nelkul, de menj inkabb futni, sulyzozni, az majd levezeti az energiaidat.
2020. márc. 21. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!