Szerintetek a Luxor nyeremények valódiak?
Nem tudom, miért kéne ismerned nyertest. Kevés is van, és nem milliárdokat nyernek.
Például, a legutóbbi, 2020. február 22-i húzáson 12766-an nyertek 1190 Ft-ot; ettől nagyobb összegeket 22-en nyertek. A 22-ből 10-en 101145 Ft-ot. 107-ezer Ft a minimálbér havi nettó (kifizetésre kerülő) összege. (A minimálbér a szakképzettséget nem igénylő munkánál van.)
Egy év alatt kb. 70 LUXOR nyerőosztályú nyertes van. Ha egyedül van a héten, akkor 7-9-millió Ft-körüli a nyereménye, ha ketten vannak, akkor 3,5-4,5-millió Ft.
Egy alapfelszereltségű Suzuki Swift 3-millió Ft, középkategóriás autó 5-7 millió. Egy családi ház hőszigetelése is kb. 3-millió Ft, a tetőcsere már nem biztos, hogy kitelik ennyiből.
Ritkán, egy évben vagy 7-8 esetben van Jackpot, az néhány tízmillió Ft. 10 év alatt sincs 100 ilyen nyertes.
Első keret találat 1-millió körül van, ha egyedül nyeri valaki, ha ketten, akkor fele egynek-egynek a nyereménye. Csaknem 700-ezer Ft-ba került múlt évben a gázkazáncsere. Az előző 14 évet bírt ki, úgy, hogy a legdrágább részei nem hibásodtak meg, így is, a működése alatt, csak hibajavításra a teljes árának megfelelő összeget fizettem ki; és akkor még az évenkénti karbantartási díj nincs is benne.
1-2 ilyen nyeremény van 1 héten.
Az első képtalálat igen ritkán fizet 500-800-ezer Ft-ot, inkább 100-300-ezer a szokásos. Csak a két unokám iskolai étkezési díja 180-ezer Ft egy tanévben.
1-6 ilyen nyeremény van 1 héten.
Szám szerint, igencsak kevesen vannak a fenti nyereményosztályban nyerők; a további két nyerőosztály nyereménye elég kis összeg.
És a LUXOR játékban elérhető nagyobb nyeremények is egy-kettőre, különösebb feltűnés nélkül elkölthetők.
Azért mert te nem tudsz róla, lehet hogy nyert közeli ismerősöd is.
Pl én sem árulnám el sok embernek ha nyernék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!