Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lottó főnyeremény ése koronaví...

Lottó főnyeremény ése koronavírus alatt?

Figyelt kérdés
Ha valaki most elviszi az ötöst, akkor hogy veszi vel a nyereményét? Úgy tudom hogy a személyes talalkozó budapesten van. Minden esetben ott lehet csak találkozni? Pl aki szegedi környéki az nem mehet a szegedi központba?
2020. ápr. 24. 16:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez legyen a legnagyobb bajom, ha megnyerem XD
2020. ápr. 24. 16:23
 2/24 anonim ***** válasza:
95%
Pár hete vitték el a 6 milliárdot, de ez úgy néz ki hogy van egy nagynyeremény vonal, azt a telefon számot felhívod kérdeznek bizonyos dolgokat, pl szelvény sorszám, és utána kiutalják bankszámlára.
2020. ápr. 24. 16:27
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Eleve általad megadott számlákra utalják. Személyes találkozó az igazoláshoz kellhet, de nem hiszem, hogy problémát jelentene, eleve csak papírmunka, lehet tartani a távolságot a Szerencsejáték Zrt. alkalmazottaitól és maszkot is lehet viselni.
2020. ápr. 24. 16:29
 4/24 anonim ***** válasza:
92%
Ez elég specifikus és rámutat hogy mennyire nem működik a korlátozás. Boltban ugyanúgy találkozol mással, kasszás naponta 500 emberrel, mindenki tapogatja az árut stb. Biztos pont az lesz a gócpont ha valaki elmegy a Szerencsejátékhoz azonosítani magát.
2020. ápr. 24. 16:44
 5/24 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem, csak ugye ha valaki vidéki és nincs kocsija, akkor tömegközlekednie is kell, főleg ha pécsről megy, akkor pl 4 óra a busz csak oda. Meg még pesten odaér a közontba, meg visszafele ugyanez. Azért pest gócpont...
2020. ápr. 24. 16:48
 6/24 anonim ***** válasza:
32%
Kár ezen agyalni nem nyerheted meg. De ha meg is nyernéd az könnyen az életedbe kerülne.
2020. ápr. 24. 17:10
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

"Nem úgy értem, csak ugye ha valaki vidéki és nincs kocsija, akkor tömegközlekednie is kell, főleg ha pécsről megy, akkor pl 4 óra a busz csak oda. Meg még pesten odaér a közontba, meg visszafele ugyanez. Azért pest gócpont..."

Jaj jaj micsoda kihívások ezek azért a pár száz millióért. :D

2020. ápr. 24. 17:15
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
több százmillióért vagy milliárdért olyan nagy nyűg BP-re utazni? Baccki, beülsz egy taxiba és felmész. Csak van talonban pár tízezer forintod, ha meg megkaptad a nyereményt akkor akár magánrepülővel is járhatsz...
2020. ápr. 24. 17:21
 9/24 A kérdező kommentje:
Azért egy emberi élet (nem konkrétan csak az enyém, mert könnywn továbbadható a vírus más embereknek is) sokkal fontosabb mint "pár száz millió"
2020. ápr. 24. 17:22
 10/24 A kérdező kommentje:

Meg azért mondjuk pécsről vagy akár szegedről pl egy taxi nem hiszem hogy csak pár tízezer lenne, főleg nem oda vissza :/

Na mindegy csak felvetettem a kêrdêst, a jarvány ideje óta úgysem lottóztam, csak kíváncsi voltam

2020. ápr. 24. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!