Lottó főnyeremény ése koronavírus alatt?
Figyelt kérdés
Ha valaki most elviszi az ötöst, akkor hogy veszi vel a nyereményét? Úgy tudom hogy a személyes talalkozó budapesten van. Minden esetben ott lehet csak találkozni? Pl aki szegedi környéki az nem mehet a szegedi központba?2020. ápr. 24. 16:22
11/24 anonim válasza:
kifogásgyártásban látom profi szinten vagy már.
12/24 anonim válasza:
Én egy hónapja home office-ozok, boltban legutóbb 2.5 hete jartam, azóta nem voltam emberek közelében. Szinte biztos, hogy nem vagyok fertőzött.
Ha már megnyerted a lottót, szólj nekem, ha fizetsz nekem 200 ezer Ft-ot, elég utólag is, akkor érted megyek kocsival. Én vezetek, te beülsz jobb hátra, viszek neked bontatlan FFP2 maszkot is, rajtam is lesz egy. Benne vagy?
13/24 anonim válasza:
Igen, többet ér (bár jó, ha tudod, hogy a koronavírus halálozási aránya felnőtt, egészséges lakosság körében kerekítési hibahatáron belül mozog a nullával...). Viszont a lottó nyeremény beváltására van 90 napod, továbbá senki nem kötelez rá, hogy beváltsd. Ha te rettegsz és neked nem ér ennyit akkor nem váltod be, senki nem fog érte bántani...
14/24 anonim válasza:
Tök életszerű, hogy aki százmilliókat/milliárdokat nyer az majd problémázik a drágra taxin, meg hogy Budapestre kell utazni.
Téboly.
15/24 A kérdező kommentje:
Jó, de amíg nem kapja meg a pénzt, addig nem biztos hogy egyáltalán van taxira pénze. Meg mivan pl ha egy hajléktalan nyer? Az hogy fizeti ki?
2020. ápr. 24. 19:42
16/24 anonim válasza:
Jól van, elég lesz már az esti meséből. Menj aludni.
17/24 anonim válasza:
Oké, tegyük fel hogy én megnyertem, beszéltem a szerencse játék zrt vel, hogy menjek be hozzájuk jó pofizni, tejes mértékbe leszarnám akár gyalog lesétálnám, vagy fel szálok a vonatra akár jegy nélkül ki a faszt érdekel nyertem 6 milliárdot, haza fele meg bemegyek valamelyik használt auto boltba kihozok egy kocsit hazamegyek vele azt este meg alá gyújtok és azon sütök szalonnát, tejes mértékbe beleszarnák az egészbe.
18/24 anonim válasza:
Ám meg ja😂 kérdező te nem vagy százas, de mondom attól nem kell félni hogy ennyit nyersz. Elcsalják azt már. Jó helyre megy😂
19/24 anonim válasza:
"Jó, de amíg nem kapja meg a pénzt, addig nem biztos hogy egyáltalán van taxira pénze."
Csak hívd fel a 12-est, mondta, hogy ráér utólag fizetni.
20/24 anonim válasza:
Minek taxi? Vonat vagy busz van. Jegy nélkül is felszallhatna. Nem számítana semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!