Kezdőoldal » Ismerkedés » Fogyókúra partner » Korombeli lányok, nők társaság...

Korombeli lányok, nők társaságát keresem, közös fogyás céljából. Lenne kedve valakinek napi szinten írogatni? Nagyobb súlyfeleslegtől szabadulni vágyók előnyben.

Figyelt kérdés

Jelige: chonkyAss

Nyilván nem ezen fog múlni a fogyás sikeressége, csak gondoltam jó lenne dumálni valakivel.

29/N cirka 30 kg fölösleggel.

2021. nov. 19. 11:34
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én csak jó humorérzékre tippeltem. :)
2022. febr. 6. 15:15
 12/14 anonim válasza:
Hasonló témában találkoztam már pár 'vicces" emberrel. Csináljunk képet, ki hogy áll. Nem vagyok nagyon duci, de azért van rajtam felesleg . Küldtem képet arc nélkül. Erre hogy miért nem küldök képet? Mondom mert nem mondtad, hogy ismerkedni akarsz, hanem hogy fogyókúra partnert keresel, én meg gondoltam tartsuk meg az anonimitasunkat. Mert te arcképes képet fogsz küldeni? Turán nem írt többet ..
2022. febr. 6. 15:20
 13/14 anonim válasza:
*Turán=Ezutan
2022. febr. 6. 15:21
 14/14 anonim válasza:

8-as válaszoló: levelezhetünk, ha gondolod! :)

Ha félreértettem esetleg valamit, akkor bocsánat, nem szóltam...

6-os és 7-es válaszoló voltam.

2022. febr. 6. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!