Korombeli lányok, nők társaságát keresem, közös fogyás céljából. Lenne kedve valakinek napi szinten írogatni? Nagyobb súlyfeleslegtől szabadulni vágyók előnyben.
Jelige: chonkyAss
Nyilván nem ezen fog múlni a fogyás sikeressége, csak gondoltam jó lenne dumálni valakivel.
29/N cirka 30 kg fölösleggel.
És ennek amúgy mi értelme? Igaz én nem nőként, de próbálkoztam hasonlóval még amikor naív voltam.
10-ből 9 ember csak beszél arról, hogy jó lenne fogyni, általában mindig jövőidőben. Esetleg egy-két hétig próbálkoznak amíg tart a motiváció, de annyira nem szokott fontos lenni, hogy gyökeresen változtassanak az életükön. Nekem 4. próbálkozásomra sikerült megtanulnom, hogy mi kell a sikeres fogyáshoz és sajnos az a tapasztalatom, hogy ez egy magányos folyamat, ahol senki sem fogja fogni a kezedet közben és nem működik ha nincsen meg benned a minden akadályon átgázoló akarat.
Ha találsz is valakit aki hasonló paraméterekkel rendelkezik, akkor sem ugyan úgy fogtok fogyni. Nem hiszem, hogy jól esne neked / a másik félnek, ha az egyikőtök 1-2 hétig platózik minden 4. kg után, a másik meg mondjuk egyhuzamban ledobja az első 20 kg-ot.
Ettől függetlenül szorítok és csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogy ne várj semmit másoktól ha fogyásról van szó.
Férfi vagyok, és csak karácsony után tervezek ilyeneket:D
Nagy lenne a csábítás a családi vacsorán:D
Ha aktuális még a kérdés, én szívesen leveleznék Veled privátban Kérdező!
Üdv:
48/N
Ja, bocsánat! Később olvastam, hogy korodbelieket keresel! Akkor az nem én vagyok sajnos!
6-os válaszoló voltam.
Attól még lehet visszair, a remény hal meg utoljára:D
Korabeli meg hogy lány legyen azért lehet fontos, hogy haso ló életszakaszban hasonló problémáik legyenek.
Mondjuk férfiként engem egy nő jobban tudna motiválni a fogyásban,mint egy férfi . Lányoknak gondolom közrejátszik az, hogy benne van a pakliban,hogy a férfi a szex miatt beszélgetn csak vele, a fogyás csak ürügy:)
Lehet amúgyis trollkerdes.
Jelige: chonkyAss. :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!