Második baba után kinek sikerült lefogyni nagy súlyfelesleggel?
Szia. Szerintem mindenkepp lekéne adni azokat a plusz kilókat, hisz azt írod most 108kg vagy. Erre még rajon a 9 hónap alatt. Az már nagyon sok lenne.
A te egészseged miatt is,és, hogy könnyebb legyen a terhesség,fogyni kéne, hisz a túlsúly soha nem egészseges.
Nekem a Yazio-val sikerül mindig leadni. Sok sikert.
Előtte szerintem, mert így szinte biztos diabos leszel.
Én 163cm magassáhomhoz 85kg-vel kezdtem a második terhességet. Nekem is fogynom kellett volna, de a párom életkora miatt inkább elkezdtük, és hamar összejött.
Diabos terhes voltam, nagyon kemény diéta, majdnem inzulin kellett.
85kg-vel mentem szülni, vagyis 10kg körül fogytam terhesen. Utana nem mértem súlyt, de tandem szoptatás és a dieta utáni elszàllas (tàblankébt ettem a csokit) miatt 79kg-re felhíztam, mire 3 hónapos lett a fiam..
Akkor kezdtem újra tornaprogramot meg étrendet, sz étrend visszaàllításához kellett pár hónap.
Most 11 hónapos a fiam és 67kg vagyok. Mindenkèpp normál BMI-t szeretnék és utana cukorterhelést inzulinméréssel, de amúgy a terhességi cukor azt jelenti hogy mar örökre diétáznom kell.
Nem akarlak elkeseríteni, de az sem biztos, hogy ekkora súlyfeleslegnél könnyen összejönne a 2. baba.
De ha igen, az eleve 23 kg-os súlytöbblet mindkettőtökre veszélyt jelentene már induláskor, hogy a második terhesség közben felszedett kilókba akkor ne is gondoljunk bele. Rengeteg komplikációt okozhat.
Inkább várnék a második babával, míg leadom a túlsúlyt.
A gyerekednek/gyerekeidnek is azzal teszel jót, ha vitálisabbá válsz és sokáig mellettük leszel.
Alapból érdemes várni a császár után egy picit, ha esetleg hüvelyi szülést szeretnèl.
A pszichológusok szerint is a 3 év korkülönbség az optimàlis.
1 év alatt lejön 15-20kg lassú diéta mellett is.
Én a Gyerünk Anyukám online tornaprogramot és étrendet csinàlom, egy full normális teljes étrend.
95 kg-mal mentem szülni
Ott lement 7-8 kg
86 kg voltam 14 hónapos korába a gyereknek..
4 hónap alatt 18 kg ment le.. majd már nem olyan figyeléssel még 3kg
Kalóriaszámlálás, nem éhezés.. egy onlinie csoporthoz csatlakoztam, edzek a program tulajdonosàval, aki nem csak az edzéssel, hanem étrendekkel, pszichológiai alapok oktatásával is foglalkozik.
Akinek nem megy autodidakta, annak segít a kalóriaszámlálás megtanulásában, vagy abban, hogy anélkül hogy megy.
De az alap a mindennapi mozgás ( nekem ez volt a legnehezebb)
Most karcsúbb vagyok, mint lánykoromban, a formam is jobb, mert a súly ugyanaz, de akkor nem, most pedig izmos is vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!