Mennyi idő alatt sikerül 8-10kg-t leadnom?
Szeretném ledobni magamról a súlyfelesleget. Kb. 1700kcal az alapanyagcserém, 1200kcal szeretnék bevinni mindennap. Emellett napi 1 óra torna +heti 2,3x1óra foci.
Nincs bajom a külsőmmel, egyedül az a probléma, hogy nem bírok, nem vagyok formában, hamar fáradok, szóval érzi a testem azt a +10kg-t.
Nem vagyok személyi edző, sem táplálék szakértő, semmi hasonló. Szóval ha valamit nem jól gondolok, akkor nyugodtan ird meg, szívesen fogadom a segitségeket.
Köszönöm a válaszokat!
Hány kiló vagy? 150 körül, és 50 lenne az ideális? mert akkor okés az 1200... talán. Amúgy 1500 alá nem ildomos menni, mert azt a szervezet koplalásnak érzékeli, és raktározni kezd.
Mi lenne, ha maradnál 1600-nál, és inkább többet mozognál? Amúgy a heti 0,5 kg az elfogadott, szélsőséges esetben az 1 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!