2 és fél hónap alatt sikerül leadnom 20kilót?
Figyelt kérdés
Vastagcsontu vagyok 14 evés lány és 89 kiló .2018. febr. 16. 21:41
1/9 A kérdező kommentje:
Ó és 168 cm
2018. febr. 16. 21:41
3/9 anonim válasza:
Heti 1 kg-nál többet fogyni nehéz is, meg nem is túl egészséges. A bőrödnek is kell időt hagyni az összehúzódásra.
4/9 anonim válasza:
Szinte tökéletesen kizárt, akkor is, ha nem érdekelnek az izmaid, az egészséged és a nehézségek.
5/9 anonim válasza:
Ekkora súlyfeleslegnél nem kizárt szigorú diéta (nem koplalás!!),és intenzív edzés mellett.Heti 6* 1 óra sport legyen,de ne csak "sportolgatás",hanem kemény sport legyen.
6/9 anonim válasza:
89 kilóval kemény sport, ha eddig nem mozgott? Az azért érdekes lenne.
Én nem akarnék így fogyni, még ha lehetséges lenne sem. Főleg nem 14 évesen.
Ha belekezdesz normális, egészséges életmód váltásba hidd el látszani fog 2 és fél hónap múlva. Ha jól csinálod 6-8 kiló lemegy (az elején azért simán lemegy mondjuk 2 kilónyi víz és salak).
De többet ne akarj, mert a re korodban és egyébként is maradandó károkat tud okozni.
7/9 anonim válasza:
Max a felét, de még az sem biztos.
8/9 anonim válasza:
Nincs olyan hogy vastagcsont, 40 kiló fogyás után tanusíthatom.
9/9 anonim válasza:
#6:Nyilván nem futásra gondoltam.De nem is arra,hogy elsétálgasson tök lassú tempóban,mondván ő még mozgott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!