163 cm 57-58 kg vagyok! 50-re akarok fogyni! 1 hónap alatt szerintetek sikerül? Mit egyek? Sportolni sportolok!
Nem értem, mi ez az 50kg szeretnék lenni mánia. Miért pont 50? Mert az kerek szám?
A tükröt nézd ne a mérleget. Ha sportolsz és normális kajákat eszel, az elég ahhoz, hogy jól nézz ki.
Ezt az este 6 után evést felejtsd el! Valamelyik hülye kitalálta, és a többiek majom módjára követik. Enni kell. Lefekvés előtt 2 órával ne egyél, de ha éhes vagy akkor is lehet enni könnyű ételt. Pl: paprika, paradicsom, uborka salátát.
Én 1 hónap alatt 5.5 kilót fogytam, és estem este 10-kor is (éjfélkor szoktam enni)
A lényeg, hogy a súlyodhoz arányos kalóriát egyél, többször kevesebbet. Kerüld a szénhidrátos ételeket. pl: ne egyél kenyeret, pékárukat, sütiket. Ne egyél édességet, még fagyit sem. Ezen kívül bármit ehetsz (én ettem hamburgert is ) csak tudni kell miben mennyi kalória, fehérje, szénhidrát, és zsír van. Ha megfelelően táplálkozol akkor bármit ehetsz fogyni fogsz.
Ezt kell felfogni: Fogyni akkor fogsz ha több kalóriát égetsz el mint amennyit beviszel a szervezetedben.
bocsánat rosszul írtam.
Szoktam enni este 10-kor és éjfélkor szoktam lefeküdni. (nem enni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!