Milyen ételeket kerüljek, ha fogyni akarok?
Fiú vagyok és azt kellett észrevenni magamon, hogy kezdek pocakot ereszteni és a melleim is kezdenek lógni.
Jelenleg nincs lehetőségem rá, de már elhatároztam, hogy szeptembertől edzeni fogok. De addig is kellene változtatni az étkezésemen, amivel legalább lassíthatom a hízást.
Szóval miből mennyit ehetek (esetleg hol tudom ezt kiszámolni) és mik azok, amiket ajánlott kerülni?
Nem mindenkinek jó ugyanaz... De az elég hatékony, ha inkább zsírt eszel, mint szénhidrátot, utóbbiból főleg a gyorsakat érdemes kerülni, viszont a szénhidrátszegény zöldségek inkább a barátaid ;)
De sokan fogynak szénhidráttal és zsírszegényen, ha nekik az működik, tegyék azt. Van, akinek könnyű túléenni magát zsíros, szénhidrátszegény ételekből, bár a tipikus az, hogy ilyenkor leesik a kalóriabevitel. Bár ha valakinek nem ezt teszi, akkor se biztos, hogy a sok szénhidrát a megoldás, lehet, hogy egy pici tervezés vagy önfegyelem.
Természetesen megfelelő mennyiségű fehérje is kell, s tipikusan az is jobban laktat, mint a szénhidrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!