Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Fiúnak vagy a lánynak kell...

Fiúnak vagy a lánynak kell menni először a másikhoz?

Figyelt kérdés

mar egy ideje beszélgetünk, kicsit távol lakunk egymástól (kb 45 perc-1óra), neten ismerkedtünk meg. a srác ragaszkodik, hogy én menjek hozzá, mert nekem van kocsim,jogsim.

én meg ragaszkodok ahhoz, hogy ő jöjjön az én városomba találkozni, engem nem érdekel ha busszal jön, de szerintem így illik.

2022. nov. 9. 10:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim válasza:

Kedves kérdező! Szerintem teljesen igazad van! És tök jogos amit leírtál! Mindenki másképp gondolkodik , úgy látszik ezt mások nem tudják tolerálni ,hogy nem vagyunk egyformák és jó is , hogy ebben a rohanó világban van tartásod! Ha valaki akar valamit akkor hódítson meg, ha nem akkor az annyit ért.

Egyébként mi történt azóta a találkozóval?

2023. aug. 12. 00:42
 62/65 A kérdező kommentje:
Így végül nem találkoztunk, de nem is bánom :)
2023. aug. 12. 00:50
 63/65 anonim válasza:
Szerencséje volt a srácnak hogy nem kellett találkoznia egy ilyen hárpiával aki lusta még az ismerkedésre is:).
2023. aug. 12. 00:53
 64/65 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Látom, sikerült értelmezned a probléma okát, szívből gratulálok hozzá
2023. aug. 12. 01:11
 65/65 anonim válasza:

Nagyon jól is történt akkor , hogy nem találkoztál vele! Aki ennyit sem volt képes “tenni” a másikért,az annyit is ér.

Azért miért hárpia valaki , mert nem akar ugrálni ide oda feleslegesen? Ha meg a nő menne akkor meg ő lenne a riba*c?! xd mindenkinek más a gondolkodása, ezért nem kéne valakit ismeretlenül lehárpiázni.. sőt valamilyen szinten tudat alatt érzi az ember ,hogy ki az akiért érdemes utazni.. és ez egyáltalán nem lustaság vagy hárpiaság kérdése..

2023. aug. 12. 19:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!