Fiúnak vagy a lánynak kell menni először a másikhoz?
mar egy ideje beszélgetünk, kicsit távol lakunk egymástól (kb 45 perc-1óra), neten ismerkedtünk meg. a srác ragaszkodik, hogy én menjek hozzá, mert nekem van kocsim,jogsim.
én meg ragaszkodok ahhoz, hogy ő jöjjön az én városomba találkozni, engem nem érdekel ha busszal jön, de szerintem így illik.
Kedves kérdező! Szerintem teljesen igazad van! És tök jogos amit leírtál! Mindenki másképp gondolkodik , úgy látszik ezt mások nem tudják tolerálni ,hogy nem vagyunk egyformák és jó is , hogy ebben a rohanó világban van tartásod! Ha valaki akar valamit akkor hódítson meg, ha nem akkor az annyit ért.
Egyébként mi történt azóta a találkozóval?
Nagyon jól is történt akkor , hogy nem találkoztál vele! Aki ennyit sem volt képes “tenni” a másikért,az annyit is ér.
Azért miért hárpia valaki , mert nem akar ugrálni ide oda feleslegesen? Ha meg a nő menne akkor meg ő lenne a riba*c?! xd mindenkinek más a gondolkodása, ezért nem kéne valakit ismeretlenül lehárpiázni.. sőt valamilyen szinten tudat alatt érzi az ember ,hogy ki az akiért érdemes utazni.. és ez egyáltalán nem lustaság vagy hárpiaság kérdése..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!