Fiúnak vagy a lánynak kell menni először a másikhoz?
mar egy ideje beszélgetünk, kicsit távol lakunk egymástól (kb 45 perc-1óra), neten ismerkedtünk meg. a srác ragaszkodik, hogy én menjek hozzá, mert nekem van kocsim,jogsim.
én meg ragaszkodok ahhoz, hogy ő jöjjön az én városomba találkozni, engem nem érdekel ha busszal jön, de szerintem így illik.
A rósz hosszú ó!
Ha amiatt ragaszkodik hozzá, hogy te menj, mert neked van kocsid, akkor az kuka.
Ha amiatt, mert szeretne főzni neked valami finomat, vagy ott, ahol lakik ismer egy olyan helyet, ahova szivesen elmenne veled, vagy megmutatná, az megint más.
#44 miről beszélsz? a rossz az rövid o.
Milyen platformon ismerkedtél meg fele? Csak azért kérdezem, mert felnéznék rá.
amiatt, mert nekem van kocsim és így neki egyszerűbb lenne. egy szóval nem mondta, hogy mik a tervei csak hogy menjek és találkozzunk ott.
utolsó: facebook tarskereső😂
45ös, ha megnézed a 43-as választ, akkor láthatod, hogy azt a nyelvet beszéli, amit a facebookos adok veszek csoportokban is használnak.
Lehet, hogy te nem ismered ezt a nyelvet, de akkor is ez van.
Nem rosz, hanem rósz. Így írják.
És ez a facebook társkereső mennyire hatásos? Lehet értelmes embereket kifogni? Inkább a nők érdekelnének, de arról gondolom nem tudsz beszámolni..
Mik a tapasztalataid az oldallal? Szinvonalas a felhozatal?
Én valamelyik nap gondolkodtam az elittárs.hu-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!