Ikreknek nevek? Elvileg fiú mindkettő. Lőrinc Jakab Szerintem nem passzol egymáshoz, ezért várok ötleteket vagy az egyikhez, vagy a másikhoz.
Figyelt kérdés
2022. júl. 7. 19:59
1/20 A kérdező kommentje:
Remélem, érthető a kérdés, így szerettem volna:
Lőrinc
Jakab
Passzol-e egymáshoz, ha nem, akkor ötleteket várok egyikhez és másikhoz.
2022. júl. 7. 20:01
2/20 anonim válasza:
Nem egymáshoz kell paszolni, hanem a családnévhez.
3/20 anonim válasza:
így van, nem együtt fogják használni. A vez.névhez megy, akkor jó - mert egy életen át azzal használja majd. Jó nevek egyébként,tetszik.
4/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem akadnék fel rajta, jó nevek.
5/20 anonim válasza:
Ez a két név nem az én műfajom, de vállalhatóak, a Jakab még talán tetszik is. Passzolni annyira nem passzolnak, de nem olyan nagy probléma ez. Én jobban szeretnék az ikreimnek különböző, de azonos betűvel kezdődő neveket adni.
7/20 anonim válasza:
Szerintem passzolnak egymáshoz is. De a vezetéknévhez fontosabb.
Én megtartanám ezeket a helyetekben. :)
Nekünk is ritkább, régóta ismert neve lesz a babának.
8/20 anonim válasza:
Szerintem egymáshoz nem kell hogy passzoljanak hiába ikrek, az egész életüket sem együtt élik le. Ha nektek ezek tetszenek és jól hangzik a vezetéknévvel legyenek ezek :)
9/20 anonim válasza:
Szerintem jó ez a két név így együtt.
10/20 A kérdező kommentje:
A nem passzol nálam csak annyit jelentett, hogy a Lőrinc hangsúlyosabb hangzású, mint a Jakab. Olyan, mintha nem egyforma súlyúak lennének. Pl. Sándor-József egyforma, és a János-Lajos is. Ezek biztosan nem lesznek, csak példának.
2022. júl. 8. 05:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!