Lehet hogy terhes lennék? De sehogyan nem passzol. Képem is van tesztről.
Május 24. és 26. voltunk együtt utoljára, megszakítással, 5 éve így vagyunk egyébként.
28-29naposak a ciklusaim. Legutoljára 1 nappal hamarabb június 7-én jött meg a menzeszem, de olyan nagy változást nem észleltem, kb 3 napig tarott mint máskor.
Vannak tüneteim, amiket nem tudok nem észre venni. Nincs gyerekem, de ismerem körvonalakban a terhesség biológiai részét. Így tanácstalan vagyok, mikor tünetként émelygésen felül, + rossz közérzet, mozgást érzek a hasamban, aminek ha terhes is lennék nincs itt az ideje tudom jól.
Erre fel ma reggel csináltam egy tesztet. Ami vizeletbe mártás után 2 percel ilyen lett:
Majd 10 percre rá ilyen:
Hozzáteszem a mocorgáson felül az elmúl másfél hétben 2x éreztem egy olyan belülről eredő rúgás szerűt, amitől meg kellett álljak a teendőmben. Soha nem éreztem ilyet, bár ezek a mocorgások lehet persze bélmozgás is, de a hasam alja folyamatosan miért feszül..
Szinte nem is látni rajta tudom azt, amit a mostani percig nem tudok hová tenni. Szerintetek megőrültem? Vagy ciszta lehet a dologban?
Köszönöm előre is a válaszaitokat. Jöhet hideg meleg, nekem már mindegy, ígérem minden válaszon elgondolkodok majd :)
Én személy szerint az elsőn és a másodikon se látok semmit
Ha kétségeid vannak egy sima bhcg vérvétellel többet megtudsz mint a teszttel. :)
Ez a teszt teljesen negatív.
Nem vagy terhes.
Picit sötétítettem az egyik képen, hogy lássátok mire gondolok. Félreértés ne essék, nem gond ha negatív. De ezek szerint lányok ugye az: negatív?
Tuti?
Látom mire gondolsz, de ha terhes lennél a 6. hétben járnál, a második csík kb. leugrana a tesztről. De mensid is megjött.
Ha nagyon parázol 1-2 hét múlva menj el egy ultrahangra, ha van valami, azt már látnia kell a dokinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!