Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Fiúnak vagy a lánynak kell...

Fiúnak vagy a lánynak kell menni először a másikhoz?

Figyelt kérdés

mar egy ideje beszélgetünk, kicsit távol lakunk egymástól (kb 45 perc-1óra), neten ismerkedtünk meg. a srác ragaszkodik, hogy én menjek hozzá, mert nekem van kocsim,jogsim.

én meg ragaszkodok ahhoz, hogy ő jöjjön az én városomba találkozni, engem nem érdekel ha busszal jön, de szerintem így illik.

2022. nov. 9. 10:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim válasza:

Erről mindig eszembe jut, hogy ugye azt tanultuk, a fiú fizet randin. Én is így tettem.

A randiaim mindig egy kudarcélmény volt, és egyszer úgy döntöttem, hogy többé nem én fogok fizetni, hanem mindenki a sajátját. Na, az első lány, akivel ezt megtettem, egyben az utolsó is volt, mert azóta is (lassan 15 éve) együtt vagyunk.

2022. nov. 9. 11:06
 12/65 A kérdező kommentje:
hát na, ez van. szerintem meg nem egy kategória. de amúgy gratulálok
2022. nov. 9. 11:10
 13/65 anonim válasza:

Tetszel.

23F

2022. nov. 9. 11:19
 14/65 anonim válasza:
Jól érzed kérdező. Menjen a fiú oda. Ha lusta erre, nem ér semmit.
2022. nov. 9. 11:23
 15/65 anonim válasza:

"engem nem érdekel ha busszal jön, de szerintem így illik"

Szerintem meg illik empatikusnak is lenni. Ne haragudj, de a modorodtól kinyílik a bicska a zsebben. Nem tudunk semmit a srácról, nem tudjuk, miért nem akar ő utazni, lehetnek pl. anyagi okai is, de mindez csak találgatás. Az oké, hogy elvileg a fiúnak illene mennie először, de vannak praktikus körülmények is, és ugye a 21. században élünk, a felvilágosult, emancipált korban, nem a viktoriánus időszakban.

Azt értem, hogy nem szeretnél egy idegen városba menni, oda, ahol a srác otthon van, de ez azt is jelenti, hogy nem bízol benne. Kompromisszumos megoldást lenne érdemes keresni, pl. menjetek el együtt valami programra egy harmadik helyre, külön-külön mentek és ott találkoztok, akkor senki nem lesz otthon, mindenki tesz valami erőfeszítést, jó esetben lesz egy klassz közös programotok és élményetek, rossz esetben meg maximum nem találkoztok többet. Ha erre hajlandó, jó, ha ennyire sem, akkor jobb, ha hagyod a srácot a csudába.

2022. nov. 9. 11:26
 16/65 A kérdező kommentje:

nem hiszem, hogy ne bírná ki anyagilag, egy orvosról van szó. Szerintem meg lehet, hogy hozzá van szokva hogy a nők elájulnak tőle, mert orvos. Hat nekem több kell az ájuláshoz:D

sajnálom, ha nem tetszik a stílusom, ez van.

2022. nov. 9. 11:31
 17/65 A kérdező kommentje:
14: így van, szerintem is lusta
2022. nov. 9. 11:34
 18/65 anonim válasza:
Találkozzatok egy félúton lévő településen.
2022. nov. 9. 11:42
 19/65 anonim válasza:

Egyszer egy nő mesélte nekem, hogy egy fiatal srác, azért szakított vele, mert nem ment át hozzá esős időben. Megkérte, hogy ő jöjjön át, mert a fickó nem akart elázni...

Lehet, hogy orvos és megtanult ezt-azt, az egy dolog, de attól még a mentalitása lehet elmaradott. Orvosokból is rengeteg tahó van, nem 1-2-el találkoztam már, akinek a szájából a kapa is kiállt...

Szerintem jogos az elvárásod, az írásod alapján teljesen normálisnak tűnsz. Ha egy találkozás miatt nem képes ennyit utazni, akkor megette a fene. Én 18 évesen elmentem vonattal Szlovákiába Budapestről, hogy találkozzak egy lánnyal, akivel beszélgettem a neten. 4 órás út volt, átszállással.

Ha valaki akar valamit, akkor tesz érte. Ezek szerint ő nem akar.

Én nem kezdenék orvosokkal. Stresszes munka, hallgatják egésznap az emberek panaszait, sok esetben nem is keresnek olyan jól.

23F

2022. nov. 9. 11:50
 20/65 anonim válasza:
Csávó helyében megszakítanám veled a kapcsolatot. Aki ilyen gyerekesen áll dolgokhoz és ilyen maradi a gondolkodása azzal kár foglalkozni!
2022. nov. 9. 11:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!