Fiúnak vagy a lánynak kell menni először a másikhoz?
mar egy ideje beszélgetünk, kicsit távol lakunk egymástól (kb 45 perc-1óra), neten ismerkedtünk meg. a srác ragaszkodik, hogy én menjek hozzá, mert nekem van kocsim,jogsim.
én meg ragaszkodok ahhoz, hogy ő jöjjön az én városomba találkozni, engem nem érdekel ha busszal jön, de szerintem így illik.
Nem tartom magam maradinak, de ősidőktől kezdve a férfi a vadász, aki a nőt akarja megszerezni magának.
Ha fordítva történik, akkor a nőből férfi után futó ribi lesz sokak szemében.
Nem lehetsz féllábú, elöl-hátul púpos, gorilla arcú nő, hogy bármelyik férfi azt higgye magáról, hogy ha neki nem, senki másnak nem kellesz. Ha mégis, akkor4 diplomájától függetlenül az emberi kapcsolatok tekintetében sík hülye.
.
"Fuss a férfi után, semmibe sem fog venni téged, ám hagyjad, hogy ő cserkésszen be téged, kívánatos leszel!"
egyértelmű, hogy kitartok a véleményem mellett. mint már leírtam, értelmes indokot szerettem volna olvasni arról, hogyha valakinek az a véleménye hogy normális, ha egy lány megy elsőnek a fiúhoz. mivel én magamat erről biztosan nem tudom meggyőzni és eddig egyikőtöknek sem sikerült, szintén.
szóljatok, ha nem értitek valamelyik szavamat vagy mondatomat 34, 37, mert már egyszer leírtam, de szívesen elmagyarázom még 3x is, kisegítősöket tanítok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!