Fiúnak vagy a lánynak kell menni először a másikhoz?
mar egy ideje beszélgetünk, kicsit távol lakunk egymástól (kb 45 perc-1óra), neten ismerkedtünk meg. a srác ragaszkodik, hogy én menjek hozzá, mert nekem van kocsim,jogsim.
én meg ragaszkodok ahhoz, hogy ő jöjjön az én városomba találkozni, engem nem érdekel ha busszal jön, de szerintem így illik.
44 igen hoszu óó csak elitam bocsi de rósz a bilenytűzetem,
Kedves kérdezö szerintem ha van kocsid meg manyd benzínre akkor te menny at hozá neked kel megteni az elsö lepest. Nekem is a csajaim atjönnek ha dugni akarnak avgy szopizni csak egy szavamba kerűl.
De ha nem akarsz hozzá át meni ne meny dugjatok a kocsiba
50: úgy sajnálom, hogy ezt gondolod rólam, ma már aludni sem fogok tudni🥲
49: igazából én is új vagyok ott, így véleményt nem nagyon tudok alkotni. próbáld ki:)
51: te meg már kicsit uncsi vagy, túlléptünk ezen az iq harcos megnyilvánuláson
Igazad van kérdező, engem is zavarna a helyzet, ez olyan kihasználósnak tűnik. Meg amúgy is. Ha valakivel találkozni akarok, akkor teszek lépéseket, kompromisszumos javaslatokat, nem pedig csak elvárok.
És szerinted, ha bekamuznád neki, hogy pl. elromlott az autód, szervizben van, arra mit lépne a doktor úr?
Vajon akarna-e találkozni veled akkor is?
Elvárná, hogy buszra ülj, és te menj hozzá?
Vagy megvárná, míg megjavítanák az autódat?
Vagy felülne egy buszra, hogy találkozzatok?
Kíváncsi lennék a reakciójára, én a helyedben meglépném.
A reakciójától függ, hogyan tovább. (mert a jelenlegi helyzet szerint ő csak egy házhoz menő ingyen k...t lát benned, akiért ő egy lépést sem tesz, lehet, úgy gondolja, ha te nem, akkor van másik nő, sőt, ebben biztos vagyok, hogy odáig van magától, és főnyereménynek tartja magát)
Elmondod neki kerek perec mit gondolsz erről és csoki, nem kell túlmisztifikálni.
Ha vergődik megbeszéltek egy köztes helyet féltávon az az arany középút.
Szerintem is neki mondd meg, írd meg, hogy mi a véleményed erről.
A srác talán a lakására is hívott egyből? Vagy csak utazz el te hozzá, ő meg az állomáson vár, aztán lakás?
Ha nem tetszik neki az ötlet, hogy ő jöjjön el hozzád, akkor maradjon otthon egyedül.
Egyébként meg, ha normális, azt is meg lehet beszélni hogy félúton találkoztok egy semleges helyen, nevezetességnél, olyan helyen, ahol sokan vannak. De ezt is inkább a sokadik 3-4. randi után tudom elképzelni.
Jól gondolkodsz, igenis legyen önbecsülése a nőnek, ne adja magát könnyen, mert ezért tart itt a világ. Azért nem tisztelik már a nőket/lányokat, mert még ők udvarolnak, leszólítják a fiúkat, azonnal ágyba bújnak, aztán meg csodálkoznak, hogy felmosórongyként bánnak velük, meg hogy a szex után eltűnnek a srácok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!