Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Fiúnak vagy a lánynak kell...

Fiúnak vagy a lánynak kell menni először a másikhoz?

Figyelt kérdés

mar egy ideje beszélgetünk, kicsit távol lakunk egymástól (kb 45 perc-1óra), neten ismerkedtünk meg. a srác ragaszkodik, hogy én menjek hozzá, mert nekem van kocsim,jogsim.

én meg ragaszkodok ahhoz, hogy ő jöjjön az én városomba találkozni, engem nem érdekel ha busszal jön, de szerintem így illik.

2022. nov. 9. 10:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 A kérdező kommentje:

hát én sem tudtam először, hogy az, csak később derült ki beszélgetés közben. Nem tudom az anyagi helyzetét, de aki csajozni akar annak legyen annyi pénze, hogy elutazzon a csajhoz. Ha már nő létemre nekem is van annyi, én büszkeségből nem megyek.

Mondjuk az orvosokat nem tenném egy kalap alá, de észrevettem hogy baromi beképzeltekké tudnak válni ebből kifolyólag.

Én is találkoztam már több fiúval messzebbről, volt aki 80 km-t utazott, volt aki 120-at azért, hogy találkozzunk. És még soha senkiben nem merült fel az, (persze ez több év leforgása alatt, én sem 18 vagyok) hogy én utazzak hozzájuk.

Szerintem egy igazi nő nem alacsonyodik le oda, hogy fusson egy pasi után még ha nagyon tetszik neki, akkor sem.

2022. nov. 9. 12:01
 22/65 anonim válasza:

Ne legyél már nevetséges.

Azért mert 2022 legyen őrizzük már meg a férfi és női szerepeket.

Yah a nő menjen el a csávóhoz, ő hívja meg, ő kezdeményezzen mindent, későbbiekben ő kérje meg a fickó kezét és a csávó hordja ki a gyereket is majd vagy mi?

Vannak természetéből adódó törvények és szerintem ez igenis úgy van rendjén, hogy a srác utazik, főleg első alkalomkor. Utána valószínűleg a nő is utazna ember.. Nem azt mondta a kérdező, hogy soha nem fog leutazni, hanem az ELSŐ utazásról van szó.

Komolyan olyan szerencsétlen emberek vannak, hogy mindennap megkell lepődjek, hogy hogy maradnak egyáltalán életbe.

#19 voltam.

2022. nov. 9. 12:01
 23/65 anonim válasza:
*2022 van
2022. nov. 9. 12:02
 24/65 A kérdező kommentje:
20: szerintem ebben semmi maradiasság nincs. Arról meg, hogy ki a gyerekes, elbeszélgetnék veled:)
2022. nov. 9. 12:02
 25/65 A kérdező kommentje:
22: adlak :D
2022. nov. 9. 12:04
 26/65 anonim válasza:

Ismerek par lanyt, hogy ők jartak a fiu utan mert a pasinak nemvolt se autoja se jogsija es nem is akart. Vagy lebuszozott/vonatozott a pasi utan 300 km-et csak azert, hogy kufircolhasson vele otthon meg a baratjanak kitalalt valamit, hogy rokonokhoz megy pld.

Sztem a pasinak kellene mennie a lany utan es nem forditva de ez lehet, hogy az en maradisagombol jön csak.

2022. nov. 9. 12:15
 27/65 A kérdező kommentje:
26: nem maradiság, szerintem így a normális
2022. nov. 9. 12:18
 28/65 anonim válasza:

Találkozzatok félúton. Akkor az mindenkinek 20 percnyire van.

Ha ragaszkodsz hozzá, hogy a pasi az legyen pasi és igenis utazzon ő akkor legyen.

Ha ő ragaszkodik hozzá, hogyha a nő akar valamit akkor menjen a lány ragaszkodjon ehhez.

De akkor ez is csak azt bizonyítja, hogy nem egymást keresitek. Ő számodra túl puhány és nem elég férfias. Te meg számára nem vagy könnyen kapható és befolyásolható.

Ha ez számít köztünk 250 km volt, a párom jött autóval először.

2022. nov. 9. 12:18
 29/65 A kérdező kommentje:
utolsó: igazad van. de szerintem felejtős a srác, úgyhogy se félút nem lesz belőle, se semmi
2022. nov. 9. 12:45
 30/65 anonim válasza:

Egyiknek se KELL.Szerintem talalkozzatok feluton. ha ebben se tudtok megeggyezni nem egymast keresitek.

Egyebkent 2022 van, nem 1720 hogy a "férfinak KELLJEN" utazni.

Te aztmondod büszkesegböl nem akarsz utazni. Lehet pont ö is igy van vele es igy sosem fogtok talalkozni.

2022. nov. 9. 12:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!