Fiúnak vagy a lánynak kell menni először a másikhoz?
mar egy ideje beszélgetünk, kicsit távol lakunk egymástól (kb 45 perc-1óra), neten ismerkedtünk meg. a srác ragaszkodik, hogy én menjek hozzá, mert nekem van kocsim,jogsim.
én meg ragaszkodok ahhoz, hogy ő jöjjön az én városomba találkozni, engem nem érdekel ha busszal jön, de szerintem így illik.
Ha komolyan gondolnátok, akkor úgy terveznétek, hogy majd úgyis találkoztok sokszor és úgyis mindketten mentek majd a másikhoz, úgyhogy tök mindegy, hogy ki megy először. Ha nem bízol meg annyira benne, hogy egy másik városban találkozz vele közterületen, akkor nem hiszem, hogy túl nagy bizalom lenne köztetek. A srácra ezek meg halmozottan igazak, mert még az udvariasság is hiányzik belőle, hogy felajánlja, hogy először ő megy.
Emiatt írtam, hogy kár erőltetni az egészet, mert nagyon komolytalanok vagytok mindketten.
már bocs 5, de nem mindegy szerintem hogy ki megy a másikhoz, igenis ha gentlemen lenne, megoldaná, hogy el tudjon jönni, és szerintem egy nőnek tartania kell magát ehhez akármennyire is érdekli a másik. rossz szájízem lenne ha nekem kéne menni. annyi nincs benne, hogy azt mondja hogy egy köztes városban találkozzunk félúton, amibe hamarabb belemennék.
jóhogy ne én vigyek neki virágot is?!!
"jólvan okoska"
. Hű,a zért van itt baj... minek kérdezed meg más véleményét, ha leokoskázod a másikat?
Meg most mit akarsz? Kötöd az ebet a karóhoz, hogy márpedig a fiú jöjjön, mert így illik. Akkor minek a kérdés?
Igaz, attól még láthatóan nem osztja a srác a Te nézetedet.
Írnám, hogy találkozzatok fél úton, de tök felesleges...
még szép hogy okoska, ha szerinte ez apróság.
sztem egyatalan nem. én még eddig soha senki miatt nem mentem másik városba és nekem furcsa hogy ez a srác ennyire ragaszkodik ehhez.
7: minek a kérdés? kíváncsi vagyok a fiúk mivel indokolják azt, hogy egy nő utazgasson miattuk elsőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!