Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak olyan emberek akik...

Vannak olyan emberek akik barátkoznának/beszélgetnének? 28N

Figyelt kérdés

Szeretek viccelődni, a humor a lételemem.:) Imádom az állatokat és a természetet,az eget szemlélni (felhőket és a csillagokat).

Kedvenc állataim közé tartoznak a farkasok és a cicák,viszont szeretem az aranyos kisállatokat is.Aranyos,empatikus vagyok. Szabadidőmben szeretek filmet nézni,zenét hallgatni,túrázni az erdőben,cicákkal játszani. :) A művészet sem áll távol tőlem, rajzoltam is. Olyan emberekkel(lehetsz nő ,férfi vagy bármilyen nemű)beszélgetnék/barátkoznék akikkel tartósan lehetne kommunikálni!:) Köszi,ha elolvastad:)

nov. 3. 10:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim válasza:
Értem kérdező, akkor ha valaki alkata nem tetszik, azzal nem lehet beszélni? Mert te olyan extra tökéletes lehetsz valószínűleg. Először magadba kellene nézni és szállni, aztán esetleg utána köpködni.
dec. 18. 12:09
 72/72 anonim válasza:
Tehát dagadt nő dagadt férfival manapság már nem ismerkedik? Ja bocs, csak nem beszélget. Mondjuk úgy főleg nem értem mit számít az alkat 😅 Meg hogy van élete, mégis egész munkaidő alatt is másokkal csetelget. Na vajon miért?
dec. 18. 18:00
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!