Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak olyan emberek akik...

Vannak olyan emberek akik barátkoznának/beszélgetnének? 28N

Figyelt kérdés

Szeretek viccelődni, a humor a lételemem.:) Imádom az állatokat és a természetet,az eget szemlélni (felhőket és a csillagokat).

Kedvenc állataim közé tartoznak a farkasok és a cicák,viszont szeretem az aranyos kisállatokat is.Aranyos,empatikus vagyok. Szabadidőmben szeretek filmet nézni,zenét hallgatni,túrázni az erdőben,cicákkal játszani. :) A művészet sem áll távol tőlem, rajzoltam is. Olyan emberekkel(lehetsz nő ,férfi vagy bármilyen nemű)beszélgetnék/barátkoznék akikkel tartósan lehetne kommunikálni!:) Köszi,ha elolvastad:)

nov. 3. 10:09
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Viszont nem veszekedésnek szántam a kérdésem.Szóval ha valaki annyira akar fotelharcos lenni az a személy kérem rendezze le a másikkal privátban!😅
nov. 3. 10:59
 12/43 anonim válasza:
Nekem nincs párkapcsolatom, se barátaim, szóval feltehetőleg eléggé más igényeim vannak, mint neked. Fontos a beszéd. Írogatni nem szeretnék már senkivel, mert attól hogy szótlanul ülök a gép előtt, ugyanilyen magányos vagyok.
nov. 3. 11:14
 13/43 anonim válasza:

Kérdező, ez a pár ember a saját rossz tapasztalatai miatt kötekszik itt is. Örülök hogy nem vetted magadra, tényleg nem neked szól. Az az alapja, hogy mindenféle sérült tini meg fiatal felnőtt kamus nő itt az oldalon rendszeresen hülyít embereket, pl ezzel is hogy hosszútávra keres valakit. És ezek itt többnyire csak átverik, alázzák az embereket, fölös köröket futtatva velük, majd eltűnnek, ghostingolnak miután megkapták a másiktól amit akartak, és megunták. Többnyire pár nap után, de rosszabb esetben heteken át tartó folyamat ez. Esetleg előtte még belekötnek mindenbe, hogy a másik fél érezze hibásnak magát. Röviden a lényeg, tele van az oldal mentális betegekkel, akik itt próbálnak "ismerkedni". Meg persze trollokkal is, akik szivatják az embereket, pl nőnek adva ki magukat. Szóval ez az oka ennek a pár negatívabb kommentnek.

Egyébként én úgy látom te pont a ritka kivételhez tartozol, szóval sok sikert kívánok neked :) És légy óvatos is, ezen az oldalon manapság ismerkedni tényleg eléggé kétélű tud lenni.

nov. 3. 11:19
 14/43 anonim válasza:
#13 Én azt tapasztalom, hogy nem lehet hosszabb ideig fenntartani az internetes kapcsolatokat. Még akkor sem, ha semmiről sincs igazi megosztó véleményetek, és így sosem érintetek kellemetlen témákat, amiken össze lehetne veszni a tiltásig, vagy eltűnésig, mivel akkor meg unalomba fullad és ezért lesz belőle eltűnés.
nov. 3. 11:27
 15/43 anonim válasza:

14

Mi számít neked hosszúnak?

nov. 3. 11:29
 16/43 anonim válasza:
#14: Na ja, személyes kontaktus nélkül elég kevés az esélye annak, hogy fennmarad egy kapcsolat, csak a mai világban a legtöbben nem akarnak kimozdulni a komfortzónájukból. A másik meg az, hogy azért is szakadnak meg rövid idő alatt ezek a netes beszélgetések, mert most pl. a kérdezőt is megrohamozza x darab új ember, ami egy ideig izgalmas, aztán a mindennapok mindenkit bedarálnak, plusz ennyi új kapcsolatot képtelenség fenntartani, és vélhetően a kérdező is szelektálni fog, egyre ritkábban fog tudni visszaírogatni ennyi embernek, és már be is döglött a beszélgetés.
nov. 3. 11:35
 17/43 anonim válasza:
#15 Az számít hosszúnak, ha az életünk része lesz és kiismerésre, kötődésre ad lehetőséget a sok beszélgetés. Tehát nem egy jött-ment kapcsolat lesz belőle, hanem maradandó.
nov. 3. 11:36
 18/43 anonim válasza:
Írhatsz ha csak barátkozni akarsz.
nov. 3. 11:48
 19/43 anonim válasza:
Adott esetben hajlandó lennél-e kilépni a netes világból, és akár egy személyes beszélgetésbe is belemennél?
nov. 3. 12:04
 20/43 A kérdező kommentje:
Kérlek bennetek lassabban írjatok.Nem tudok gyorsan válaszolni mindenkinek aki ír😅🥺
nov. 3. 12:12
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!