Vannak olyan emberek akik barátkoznának/beszélgetnének? 28N
Szeretek viccelődni, a humor a lételemem.:) Imádom az állatokat és a természetet,az eget szemlélni (felhőket és a csillagokat).
Kedvenc állataim közé tartoznak a farkasok és a cicák,viszont szeretem az aranyos kisállatokat is.Aranyos,empatikus vagyok. Szabadidőmben szeretek filmet nézni,zenét hallgatni,túrázni az erdőben,cicákkal játszani. :) A művészet sem áll távol tőlem, rajzoltam is. Olyan emberekkel(lehetsz nő ,férfi vagy bármilyen nemű)beszélgetnék/barátkoznék akikkel tartósan lehetne kommunikálni!:) Köszi,ha elolvastad:)
Kérdező, ez a pár ember a saját rossz tapasztalatai miatt kötekszik itt is. Örülök hogy nem vetted magadra, tényleg nem neked szól. Az az alapja, hogy mindenféle sérült tini meg fiatal felnőtt kamus nő itt az oldalon rendszeresen hülyít embereket, pl ezzel is hogy hosszútávra keres valakit. És ezek itt többnyire csak átverik, alázzák az embereket, fölös köröket futtatva velük, majd eltűnnek, ghostingolnak miután megkapták a másiktól amit akartak, és megunták. Többnyire pár nap után, de rosszabb esetben heteken át tartó folyamat ez. Esetleg előtte még belekötnek mindenbe, hogy a másik fél érezze hibásnak magát. Röviden a lényeg, tele van az oldal mentális betegekkel, akik itt próbálnak "ismerkedni". Meg persze trollokkal is, akik szivatják az embereket, pl nőnek adva ki magukat. Szóval ez az oka ennek a pár negatívabb kommentnek.
Egyébként én úgy látom te pont a ritka kivételhez tartozol, szóval sok sikert kívánok neked :) És légy óvatos is, ezen az oldalon manapság ismerkedni tényleg eléggé kétélű tud lenni.
14
Mi számít neked hosszúnak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!