Vannak olyan emberek akik barátkoznának/beszélgetnének? 28N
Figyelt kérdés
Szeretek viccelődni, a humor a lételemem.:) Imádom az állatokat és a természetet,az eget szemlélni (felhőket és a csillagokat).
Kedvenc állataim közé tartoznak a farkasok és a cicák,viszont szeretem az aranyos kisállatokat is.Aranyos,empatikus vagyok. Szabadidőmben szeretek filmet nézni,zenét hallgatni,túrázni az erdőben,cicákkal játszani. :) A művészet sem áll távol tőlem, rajzoltam is. Olyan emberekkel(lehetsz nő ,férfi vagy bármilyen nemű)beszélgetnék/barátkoznék akikkel tartósan lehetne kommunikálni!:) Köszi,ha elolvastad:)
nov. 3. 10:09
61/72 anonim válasza:
Ja én is várom az üzenetet
dec. 16. 22:18
62/72 anonim válasza:
énnekem is irhatsz
dec. 17. 18:15
63/72 anonim válasza:
Miért nem írtok ti neki és majd arra válaszol, vagy nem!?
dec. 17. 18:43
64/72 anonim válasza:
Én már írtam, tök jól elbeszélgettünk, de nem ír.
dec. 17. 20:39
65/72 anonim válasza:
Lehet azért nem azzonal ír vissza, mert van élete mellette...
dec. 18. 05:46
66/72 anonim válasza:
Semmi köze nincs ehhez 65ös. Teljesen normálisan elbeszélgettünk, aztán szó nélkül eltűnt, amikor meg szóvá tettem, még ő volt felháborodva, aztán ismét eltűnt. Közel 30 éves létére kb úgy viselkedik, mint egy 15 éves. Csatlakoznom kell azokhoz a saját tapasztalatom alapján, akik azt állították, hogy vele nem érdemes beszélni.
dec. 18. 08:20
67/72 A kérdező kommentje:
Ne haragudj 65-os de mivel az alkatod nekem nem jön be és jeleztem is...Neked ez nem tetszett és ide írtad hogy akkor erről is ennyit.Aztán tegnap este is még te voltál megsértődve...Akkor ki viselkedik 15 éves szinten?🤔Amúgy sem társat keresek hanem beszélgetnék/barátkoznék!
dec. 18. 10:23
68/72 A kérdező kommentje:
Bocsánat javítva 66-os..
dec. 18. 10:24
69/72 A kérdező kommentje:
De te már máshogy kezdtél közelíteni....Nem hiszem hogy bennem lenne a hiba..Kérlek többet nekem ne írj!
dec. 18. 10:25
70/72 A kérdező kommentje:
Szövegértés sem megy sok embernek ahogy êszrevettem.Annak a szemêlynek írok vissza akit úgy gondolok.Az ilyen megsértődös meg nem tudom milyen emberekkel nem fogok sokáig beszélgetni...Nincs időm sem kedvem sem veszekedni sem drámákra!
dec. 18. 10:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!