Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak olyan emberek akik...

Vannak olyan emberek akik barátkoznának/beszélgetnének? 28N

Figyelt kérdés

Szeretek viccelődni, a humor a lételemem.:) Imádom az állatokat és a természetet,az eget szemlélni (felhőket és a csillagokat).

Kedvenc állataim közé tartoznak a farkasok és a cicák,viszont szeretem az aranyos kisállatokat is.Aranyos,empatikus vagyok. Szabadidőmben szeretek filmet nézni,zenét hallgatni,túrázni az erdőben,cicákkal játszani. :) A művészet sem áll távol tőlem, rajzoltam is. Olyan emberekkel(lehetsz nő ,férfi vagy bármilyen nemű)beszélgetnék/barátkoznék akikkel tartósan lehetne kommunikálni!:) Köszi,ha elolvastad:)

nov. 3. 10:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim válasza:
Na, itt kezdődik az, hogy a kérdező szelektálni lesz kénytelen, a 15-20-akárhány jelentkezőből először lemorzsolódik a 2/3, aztán a maradék néhányra is egyre kevesebb ideje és energiája fog jutni a kérdezőnek, míg végül becsődöl az összes beszélgetés.
nov. 3. 12:42
 22/72 A kérdező kommentje:
Nekem ugyan nem.Csak lassabban tudok válaszolni.Csupán ennyi az egész :) Aki megérti az megérti aki nem hát sajnálni tudom.
nov. 3. 13:13
 23/72 anonim válasza:
én megértem és azóta is várok türelmesen hogy vissza írj.
nov. 3. 13:35
 24/72 A kérdező kommentje:
Most bezzeg senkinek sem kell írnia 😅🤔
nov. 3. 14:28
 25/72 anonim válasza:
Nekem egyetlen egyszer azért visszaírt egy fél mondatot :D
nov. 3. 14:32
 26/72 anonim válasza:

ha gondolod kuldhetunk egymásnak 0/24 macskás videokat meg ilyenek

F

nov. 3. 16:49
 27/72 anonim válasza:

#22: Megértjük, ettől függetlenül még úgyis az lesz, amit írtam. A kezdeti lelkesedés hamar elvész, és nyilván nem is lehet egyszerre x új emberrel levelezgetni, hogy mellette ott vannak az egyéb emberi kapcsolataid, mindennapi teendőid stb. Tapasztalat, hogy ezek a nagy fogadkozások nem tartanak sokáig, mert az emberek előbb-utóbb belefáradnak abba, hogy sok emberrel kellene beszélgetniük, képtelenség fenntartani a ritmust. Elkezdenek kihullani a sorból a levelezőpartnerek, egyre több embernek nem lesz kedved visszaírni, aztán szép lassan mindegyik kihullik a rostán.

Egyébként még mindig nem válaszoltál arra a kérdésemre, hogy idővel hajlandó lennél-e személyes találkozásra, beszélgetésre is, vagy örökre csak valami arctalan-névtelen ember akarsz maradni, aki nem kíván kimozdulni a komfortzónájából.

nov. 3. 17:14
 28/72 anonim válasza:
#23, 25: Na látjátok, erről beszéltem. Már most, az elején megkezdődik a szelektálás, mert egyszerre képtelenség ennyi emberrel kontaktust tartani. És a dolgos hétköznapok beköszöntével csak még erősebb lesz a szelekció.
nov. 3. 17:28
 29/72 anonim válasza:

hát az a baj, hogy kírja, L/N betűt aztán a kanos emberkék, akik ebbe az egészbe többet látnak, lerohanják privátáradattal. Végül a normális emberek üzenetei eltörpülnek, és ghostolják a kérdezőt, kanos akaratos hülyék meg rájönnek, hogy itt több nem lehet aztán ők is lelépnek. Aztán talán marad 1-2normális emberke, de az se biztos. :D

És jön a másik részről az általánosítás. :D

Így én már inkább nem is írok. XDDD

nov. 3. 20:20
 30/72 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló azért is rád írtam privátban 👀🤣
nov. 3. 20:49
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!