Baráti társaságot keresnék. Szeretitek az Önkényes Mérvadót (Puzsér), a társasozást és a mélyebb témákat?
Figyelt kérdés
31F / Bptegnap 21:02
1/4 anonim válasza:
Igen szeretem, de nem tudom minden szavát inni. Van egy téma, amivel szöges ellentétben van az én erkölcsi/etikai/emberjogi értékrendem.
35F hetero, Budapest
tegnap 21:12
2/4 Odüsszeusz92 válasza:
Valamikor én is szerettem, de picit sok lett nekem az átlag emberrel (kommentelő "géplakatosok") szembeni kritikái. Mert ha neki szabad mindenről véleményt mondania olyanokról is, amikhez láthatóan nem ért, akkor egy átlag ember ezt miért baj, ha megteszi... Ettől függetlenül én is Budapesten megismerkednék ilyen társasággal, mert társadalmilag így is inkább hasznos Puzsér tevékenysége, főleg a kurzusok közöttiség és az eutanázia ügyében.
tegnap 22:19
3/4 Odüsszeusz92 válasza:
Előző vagyok, 32f
tegnap 22:21
4/4 Odüsszeusz92 válasza:
Még annyit, hogy a Sétáló Budapest programja is nagyon hasznos, részletes program volt.
tegnap 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!