Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak olyan emberek akik...

Vannak olyan emberek akik barátkoznának/beszélgetnének? 28N

Figyelt kérdés

Szeretek viccelődni, a humor a lételemem.:) Imádom az állatokat és a természetet,az eget szemlélni (felhőket és a csillagokat).

Kedvenc állataim közé tartoznak a farkasok és a cicák,viszont szeretem az aranyos kisállatokat is.Aranyos,empatikus vagyok. Szabadidőmben szeretek filmet nézni,zenét hallgatni,túrázni az erdőben,cicákkal játszani. :) A művészet sem áll távol tőlem, rajzoltam is. Olyan emberekkel(lehetsz nő ,férfi vagy bármilyen nemű)beszélgetnék/barátkoznék akikkel tartósan lehetne kommunikálni!:) Köszi,ha elolvastad:)

nov. 3. 10:09
1 2 3 4 5
 31/43 anonim válasza:
Írtam, de mi már itt kommunikáltunk. :DD
nov. 3. 23:36
 32/43 anonim válasza:
Ahogy sejtettem is, a kérdező eltűnt, mint szürke szamár a ködben, és még ő papolt tartós kommunikációról. Legalább ne hülyítenék az embereket, de ha le mered írni, hogy fenntartásaid vannak, akkor rögtön picsognak, hogy ők nem olyanok, ők nem lépnek le, ne legyünk előítéletesek.
nov. 6. 08:13
 33/43 anonim válasza:
Nyugi én tudom ki a kérdező. Inkább tekintsd magad szerencsésnek, hogy újra eltűnt.
nov. 6. 10:16
 34/43 anonim válasza:
#33: Persze, csak akkor legalább ne hülyítenék az embereket. Ha meg leírjuk, hogy úgyis egyforma mindegyik, akkor játsszák a sértődöttet, és csodálkoznak, hogy miért vagyunk szkeptikusak, miért vannak "előítéleteink", holott csak tapasztalatból beszélünk.
nov. 6. 10:31
 35/43 anonim válasza:
Általánosítani azért nem szép, mert tényleg akadnak még itt jó emberek. Nagyon nagyon kevesen.
nov. 6. 10:37
 36/43 A kérdező kommentje:
Be vagytok sértődve..Szerintetek sok embernek hogy tudnék egyszerre azonnal válaszolni?Erre adjatok választ..Nem kell itt lejáratni az embert.A másik meg az nem vagyok köteles mindenkinek azonnal válaszolni...
nov. 6. 17:14
 37/43 anonim válasza:
Szia, szívesen barátkoznék, beszélgetnék 29F. Ha gondolod írj privátban.
nov. 6. 18:47
 38/43 anonim válasza:
#36: Akkor minek kezdesz el beszélgetni? És minek írod ki, hogy tartós kommunikációt akarsz? Én már az elején megmondtam, hogy így fogsz viselkedni, le fogsz lépni, és hanyagolni fogod a beszélgetőpartnereidet. Sajnos ismerem már ennyire az embereket. Felbirizgáltok mindenkit, utána meg odalöktök pár tőmondatot, és ennyi, egy nap után kifullad a dolog.
nov. 6. 18:54
 39/43 A kérdező kommentje:
Én aztán nem birizgálok fel senkit hogy a te szavaiddal éljek!Mert vannak értelmes emberek akikkel lehet beszélgetni.Nyilván őket fogom választani.Mint egy olyan embert aki alapból már általánosít....Ha kötekedni akarsz akkor rossz helyen jársz meg más is aki épp kötekszik😌😉
nov. 7. 00:05
 40/43 anonim válasza:
Nem sokat vesztettem veled... Amúgy nem általánosítok, hanem tapasztalatból beszélek. Persze, hogy nem birizgálsz fel senkit, csak kiírsz egy kérdést, tartós kommunikációt hazudsz, aztán lelépsz, pedig normálisan beszélünk veled. Aztán meg nem vállalod a felelősséget a saját tetteidért, és mást hibáztatsz. Mindegy is, te is ugyanolyan vagy, mint a többi, egy cseppet sem vagy különb.
nov. 7. 08:59
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!