Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak olyan emberek akik...

Vannak olyan emberek akik barátkoznának/beszélgetnének? 28N

Figyelt kérdés

Szeretek viccelődni, a humor a lételemem.:) Imádom az állatokat és a természetet,az eget szemlélni (felhőket és a csillagokat).

Kedvenc állataim közé tartoznak a farkasok és a cicák,viszont szeretem az aranyos kisállatokat is.Aranyos,empatikus vagyok. Szabadidőmben szeretek filmet nézni,zenét hallgatni,túrázni az erdőben,cicákkal játszani. :) A művészet sem áll távol tőlem, rajzoltam is. Olyan emberekkel(lehetsz nő ,férfi vagy bármilyen nemű)beszélgetnék/barátkoznék akikkel tartósan lehetne kommunikálni!:) Köszi,ha elolvastad:)

nov. 3. 10:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy elviselhetetlen vagyok...Van az a szint mikor folyton olyan emberek írnak akikkel már korábban beszéltem.A másik mikor az elején szuperül el lehet az illetővel beszélgetni aztán hirtelen átvált nyomulós üzemmódba...Persze van az a szint is mikor már az első üzenetére sem írok vissza az illetőnek...
dec. 15. 21:10
 52/72 anonim válasza:
Igen a kérdezőre kedves 50-es válaszoló. Nem ez az első kérdése. És többen is írták hogy mentálisan sérült...
dec. 15. 21:17
 53/72 A kérdező kommentje:

Akkor higyjél el mindent másnak amit írnak vagy mondanak kedves 52-es :D

Akkor mivan ha régebben volt más kérdésem is.Evégre szólás szabadság van.Nem sértetten meg semmit és annyi kérdést rakhat ki bárki amennyit megengednek az adminok.

dec. 15. 22:40
 54/72 A kérdező kommentje:
Ha valaki itt akar veszekedni akkor lapozzon tovább 😉Már nem lepődök meg a legtöbb gyakoris felhasználó megnyilvánulásán.
dec. 15. 22:41
 55/72 A kérdező kommentje:
Szép álmokat minden kedves és nem kedves felhasználónak!😌
dec. 15. 22:44
 56/72 anonim válasza:
Szép álmokat! 1 válasz meg van!😂
dec. 15. 23:41
 57/72 anonim válasza:
42-es válaszoló vagyok. Nem tolerálom, aki nem tud viselkedni és nem tartja tiszteletben a másikat. Automatikus tiltás, aki abban érzi magát valakinek, hogy beszólogat és nem tiszteli a másikat.
dec. 16. 18:17
 58/72 A kérdező kommentje:
Kedves 57-es teljesen egyetértek veled!
dec. 16. 19:18
 59/72 anonim válasza:
57-es szerencsére nálam is tiltás.
dec. 16. 20:33
 60/72 anonim válasza:
Ha még aktuális szívesen beszélgetnék.
dec. 16. 21:34
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!